2016-01-10 ساعت 11:51
(2016-01-09 ساعت 22:10)bahar_kat نوشته:به ما هم آفیسر گفت دو الی سه ماه دیگه ولی الان وارد هشت ماه شدیم وخبری نیست ...در رابطه با سوال آپدیتها دوستمون پاسخش رو براتون نوشته ولی به هرحال آپدیتهای زیاد میتونه خوب باشه ولی ظاهرا تضمین کننده سرعت کلیرنس نیست(2016-01-09 ساعت 21:57)tomi نوشته:(2016-01-09 ساعت 20:34)itex نوشته:مگه آپدیتهای واشنگتن فقط از خاک آمریکا انجام نمیشه چون تا اونجایی که میدونم کلیرنس بحث خارج از سفارت هست(2016-01-09 ساعت 15:13)bahar_kat نوشته: سلام دوستان ...
ميخواستم بدونم معمولا چند تا اپديت از زمان مصاحبه تا زمان كلير شدن انجام ميگيره ؟!؟
و اينكه طى چه مدت اين اپديت ها انجام شده ؟!؟
همونطور که mana94 هم گفتن، فرمول مشخصی نداره.
معمولا چند روز اول و چند روز آخر چندتا آپدیت پشت سر هم دارین. اگر (متاسفانه) روزی چند بار چک میکنین CEAC رو، متوجه میشین که بعضی آپدیتها حدود نیمه شب ایران صورت میگیره که میتونه نشانه نزدیک شدن به کلیر باشه چون این آپدیتها از خاک آمریکا صورت گرفته.
لطفا برای اینکه جدول منتظران بروز بمونه، لطفا اگر کسی قطعا کلیر شده بگه که من توی جدول بروز کنم. یا خدتون با تاریخ کلیر شدن مجدد توی جدول وارد کنین که من قبلی رو پاک کنم.
ممنون
من يك سوال ديگه هم داشتم ...
به ما تو روز مصاحبه گفتن كه بين ٤ تا ٦ هفته و حداكثر توى ٨ هفته اين پروسه ى اف بى اى چك انجام ميشه ..
و با توجه به اينكه ما الان بعد از ٧ هفته ١٧ تا اپديت داشتيم ، امكانش هست تو اين هفته كه هفته ى هشتمه كلير بشيم ؟!؟
كسانى كه كلير شدن حداكثر چند تا اپديت داشتن ؟!؟