کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2016-01-23 ساعت 20:05)kyakourosh نوشته:  
(2016-01-23 ساعت 03:20)mehdi_a_3084 نوشته:  دوستانی که تشریف آوردن کالیفرنیا
به من اداره سوشال گفت که باید حداقل سه هفته از زمان ورود گذشته باشه تا سوشال نامبر یا کارت برام ارسال و اعلام بشه.
درصورتیکه من نه آدرسم رو عوض کردم و پرداخت 165 دلار رو از ایران انجام داده بودم.
بعضی دوستان که فرموده بودند تلفنی گرفتن یا حتی دو روز بعد از ورود گرفتن میشه راهنمایی کنن. ممنون

سلام دوست عزيز
البته هميشه استثنا وجود دارد و تعداد خيلي كمي از دوستان امكان داره طي دو روز گرفته باشند ولي روال متداول سوشال نامبر همون سه هفته هست
نكته مهم اين است كه با توجه به اينكه اين سيستم شايد به حدود ٣٠٠ ميليون امريكايي خدمات ميدهد پس خالي از أشكال و بي نظمي هم نيست و شما بايد مطمئن شويد كه اسم و ادرس شما در كامپيوتر انها درست ثبت شده و زماني كه مراجعه ميكنيد اعلام كنيد كه براي اعلام ادرس أمده ايد و به متصدي بگوييد كه به خاطر نمي اوريد ادرس خود را داده ايد يا خير تا مجبور شود سيستم را چك كند و به شما اعلام كند كه همه چيز درست است و معمولا هم يك پرينت به شما ميدهند و اعلام ميكنند كه اگر تا سه هفته نيامد مجدد پيگيري كنيد
اگر زماني بيشتر از سه هفته طول كشيد و شما براي كارهايي نظير افتتاح حساب نياز به شماره داشتيد ميتوانيد مجدد مراجعه كنيد و فقط شماره را دريافت كنيد
ممنون از راهنماییتون
خوش شانس تر از من نیست ......
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط mehdi_a_3084 - 2016-01-25 ساعت 08:58

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان