2016-01-27 ساعت 22:04
(2016-01-22 ساعت 21:37)termeh.abrishami نوشته:(2016-01-15 ساعت 06:37)ya30 نوشته: با سلام بالاخره تاریخ اینترویو ما هم مشخص شد! یکم فوریه. میشه لطفا بگین فرم خاصی لازمه که پر کنیم که تو مصاحبه همراهمان باشه؟ منظورم خارج از فرم هایی که انلاین پر کردیم. اگر کسی مطلبی به ذهنش میرسه که کمک کننده است ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام منم دوم فوریه وقت مصاحبه دارم
می شه دقیقا لیست مدارکی که داری با خودت می بری رو به منم بگی ؟
من ds 160 رو آنلاین پر کردم ،صفحه کانفیرمیشن و ds 157k و ds156 رو که البته آخری رو از خودم پر کردم می خوام ببرم
به اضافه صفحه ای که بعد از تعیین وقت مصاحبه برام اومد همون instrauction به اضافه پاسپورت و شاسنامه و کارت زرد واکسن و عکس و سوپیشینه و ترجمه هاشون و کپی هاشون به اضافه مدارک اثبات نامزدی
مدارک ساپورت مالی من هنوز دستم نرسیده،یعنی حدود 10 روزی هست که پست کردند نرسیده دارم سکته می کنم
با م.الف می ری ابوظبی ؟ هماهنگ کردی ؟ وقت مدیکال چی گرفتی ؟
من کپی تمام مدارکی که برای ان وی سی فرستادم + همین مدارکی که گفتین و مدارک دامیسیل و برای همسرم فرستادم که ببرن. اگر مدارک دامیسیل به دستتون نرسیده بگین حتما ایمیلشون کنن که کپیشون همراهتون باشه
من به ان ام سی برای مدیکال ایمیل دادم ولی وقت نگرفتم به دلیل اینکه جواب را زود میخوام گفتن باید قبل ساعت ۹ صبح بدون وقت انجا باشیم تا روز بعد جوابو بدن. با همون خانم هم همسرم هماهنگ کردن به نظر خیلی کمک میکنن. امیدوارم برای شما هم همه چی خوب پیشش بره و ویزا یکضرب بگیرین