2010-08-15 ساعت 12:50
(2010-08-15 ساعت 11:34)mahdi357 نوشته:1. موقع پس گرفتن وثیقه همه چی بستگی به افسر نظام وظیفه داره که پاستو چک می کنه ممکنه توی هر مودی باشه. ولی حالتی که احتمالش بیشتره اینه که وثیقه رو بدن ولی ممنوع الخروج بشی. به نظرم ریسکه...بچه ها مواظب باشید و این را بدونید که غیر از بچه های مهاجرسرا کسای دیگه ایی هم این مطالب را میخونند.(منظورم را بفهمید که چی میگم)
در پستهایی که میزنید جوانب احتیاط فراموش نشه. جدی میگم.
1- من نمیخوام پول وثیقه ام بپره. از طرف دیگه شنیدم که اگر به بهانه تافل یا سفر زیارتی یا چیز دیگه ایی خارج بشی و هنگام پس گرفتن وثیقه مهر ویزای آمریکا را داخل پاسپورت ببینند بد میشه و وثیقه پر. آیا این احتمال میتونه صحیح باشه؟
2- بر فرض اینکه کلیرنس خوردیم آیا تا پایان کلرینس پاسپورت ما دست سفارت میمونه!!؟؟ یا بعد از پایان کلیرنس میگند پاسپورتتو دوباره بیار سفارت تا برات ویزا بزنیم؟
3- اگر بعد از گرفتن وثیقه پاسپورتمون پیش خودمون میمونه،بر فرض اینکه کسی چاقا0ق از کشور خارج بشه، براش مشکلی پیش میاد؟ (هم از طرف ایران و هم از طرف کشور میزبان و هم هنگام سوار شدن هواپیما و هم هنگام ورود به آمری0کا و هم هنگام برگشت؟)
2. اونایی که کلیرنس می خورن نه. پاسشونو با یه رسید میدن بهشون زمانی که جواب کلییر اومد میگن بیاید پاسو بیارید ویزارو بگیرید.
3. اگه بتونی به سلامت از مرز ایران بگذری نه مشکلی نداره . ولی ریسک بزرگیه. اگه پلیس ایران بگیرتت...
سرعت گذر عقربه آنچنان زیاد است گویی که همیشه همینجا ایستاده وقتی می نگرمش .... من ساکنم اینجا یا او ... یا زمانبندی نگاه من با بازگشت او منطبق است و ما هر دو سرگردانیم با دورهای یکسان....
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند
مسألهیی نیست:
پرندهی نوپرواز
بر آسمانِ بلند
سرانجام
پَر باز میکند