کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت
(2016-02-09 ساعت 00:51)haaaa نوشته:  با سلام خدمت دوستان
ما ان شاالله تا دوهفته دیگه عازم هستیم، میخواستم بدونم اگر ما که یه خانواده 3 نفری هستیم  زیر 10 هزار دلار مثلا 5 هزار تا همراه حودمون ببریم مشکلی پیش نمیاد؟ منظورم این هستش که نمیپرسن که چرا کم اوردید؟سوال جوابی نمیشه
ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده کنم
سلام دوست عزیز
خیر . هیچ سئوالی نمیپرسند و کاری هم ندارند که چقدر پول همراهتون هستش. فقط مبالغ بالای ده هزار دلار رو باید توی فرمی که بهتون میدن اعلام کنید. اونهم فقط جهت اطلاع هستش و هیچ کاری ندارن حتی اگر یک میلیون دلار بیارید . فقط میگن بالای ده هزار دلار رو اعلام کنید.
ولی تجربه شخصی من در خصوص مبلغ اینه که تا اونجایی که میتونید دلار بیشتری همراهتون بیارید که خیالتون راحت باشه. ضمنا هوا این مدت خیلی سرد شده تا میتونید لباس گرم بیارید . خصوصا اگر ایالتهای شمالی یا شرق تشریف میارید. ضمنا اگر ۱۶۵ دلار رو هم قبل از ورودتون به امریکا واریز کنید گرین کارتتون سریعتر میاد.
همچنین آدرستون توی امریکا دم دستتون باشه همراه با پاکتهای زرد چون توی فرودگاه لازمتون میشه.......
انشالله سفرتون بسلامت و موفق باشید
کیس نامبر : **2015AS57**مصاحبه : JUNE 25 ابوظبی
دو نفر یکضرب - خودم کلیرنس**اپدیتها : 4 جولای و 22 جولایمقصد : ایالت DELAWARE - نیوآرک** آپ کلیر: 22 جولای شبدریافت ایمیل ویزا : 23 جولای تحویل پاس به سفارت: 27 جولای**دریافت ویزا :  30جولای.ورود به امریکا : 9 دسامبر 2015**فرودگاه : واشنگتن دی سی.افتتاح حساب بانکی : 11 دسامبر** درخواست پاس سفید :12دسامبر**  انگشت نگاری : 6 ژانویه 2016.دریافت سوشیال نامبر : 17 دسامبر**دریافت گرین کارتها : 4 فوریه 2016 دریافت پاس سفید : 2016/April/1 ....ورود مجدد March /19/2018 دالاس تگزاس
تشکر کنندگان: shahin61 ، haaaa

پیام‌های این موضوع
RE: اولین سفر به آمريكا برای فعال سازی گرین کارت - توسط mfarazz - 2016-02-09 ساعت 02:00

کاربران در حال بازدید این موضوع: