2016-02-18 ساعت 20:30
(2016-02-18 ساعت 07:59)هستی 1985 نوشته:ممنونم از پاسختون!(2016-02-03 ساعت 20:30)Hamed.nf نوشته:سلام. فکر میکنم که هر اطلاعاتی که بخواید اگه کامنت ها را بخونید حساب کار دستتون می آد که چه کارهایی باید انجام بدید . این سایت خیلی به من کمک کرده تا حالا. اولین کاری که می کنید وقتی اومدید واسه سوشال سکیوریتی اقدام کنید نیازی به صبر کردن نیست بلافاصله می تونید بدو ورود انجام بدید. دوم اینکه اگه پولی با خودتون دارید من توی بانک Td bank حساب باز کردم خیلی آسون تر هست بانک های دیگه دردسر داشت انجام نمی دادن به خاطر اسم ایران.(2015-11-05 ساعت 22:56)هستی 1985 نوشته: سلام دوستان ...یک خبر خوب دارم امروز گرین کاردم به دستم رسید...
1 جون : پول رو از حسابم برداشتند.
25 جون: رفتم واسه انگشت نگاری
7 آگوست: یک نامه اومد که اپروو کردن نامه I-131
15 آکوست: نامه برای ورک پرمیت و اجازه خروجم اومد که اپروو شده و می فرستیم واستون
29 آگوست: ورک پرمیت به دستم رسید
17 سپتامبر: نامه اومد که مصاحبه ندارم و تا 6 ماه صبر کن سرمون شلوغه
2 نوامبر: یک نامه اومد به آمریکا خوش آمدید و پرونده شما قبول شده و تا 3 هفته دیگه گرین کارد می رسه اگه نه تماس بگیرید به شماره ای که توی نامه بود
5 نوامبر: گرین کارد به دستم رسید.
باورم نمیشه خیلی خوشحال هستم چون انتظار نداشتم به این زودی چون گفته بودن 6 ماه صبر کنید. اگه کسی سوال داره خوشحال می شم جواب بدم
سلام خانم هستي
من يك ماه ديگه دارم با k1 ميام نيويورك، نامزدم ايراني نيست، امريكاييه، ميشه كل پروسه اي كه من بايد بعد از ورود به امريكا انجام بدم رو خلاصه بگيد چيه! و ايا موردي هست كه من بايد حواسم بهش باشه! من متاسفانه اونجا فاميلي ندارم، و فكر ميكنم بايد با چشم باز بياك اونجا! بخاطر همين ممنون ميشم اگه نكاتي رو كه مهم هستند بهم ياداوري كنيد!
سوم فکر می کنم وقتی واسه ازدواج اقدام کردید فامیلتون رو فعلا عوض نکنید وقتی گرین کارد اومد بعدش اقدام کنید چون من این اشتباه رو کردم و سوشالم با فامیل خودم بود بعد از ازدواج فامیلم عوض شد که باید دوباره سوشال رو عوض می کردم . بعد از اون اجازه خروج اومد با فامیل جدید همسرم ولی با فامیل پاسپورت همخونی نداشت که بتونم برم ایران باید صبر می کردم که حتما گرین کارد بیاد که توی فرودگاه گیر ندن. کلا این تغییر فامیل توی روند پرونده خیلی تاثیر داره همه چیو باید عوض کنید. اگه سوالی دارید بپرسید من چیزایی که مهم بود رو گفتم.
ممنون ميشم اگه مراحلي كاري كه بايد انجام بشه از بدو ورود به امريكا تا گرفتن گرين كارت بايد انجام بشه تا در كمترين زمان به دستمون برسه رو به صورت خلاصه بگيد! متشكرم??
ویزا K1
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015
مصاحبه 2015 August
نتیجه Administrative Processing
تاريخ كلير شدن 2016 January
تاریخ ورود به امریکا 2016 March
تاريخ سيتيزن شدن June 2021
اقدام اولیه March 2015
اپرو May 2015
دریافت نامه مصاحبه July 2015