2016-03-01 ساعت 00:46
(2016-02-25 ساعت 15:25)rezayi_mehdi نوشته:(2015-05-24 ساعت 22:16)javaherishoar@yahoo.com نوشته:(2015-04-21 ساعت 18:00)Nezhla نوشته: سلامnezhla جان ببخشید دوباره سوال می کنم نامه رسید مدارک به nvc را که نوشته بودید دو سه ماه بعد از اپروو میاد شامل همون رسید ویزا فی هم هست ؟ چون تو نامه ای که از nvc اومد و به ما کیس نامبر و اینویس نامبر دادن و گفتن ویزا فی را پرداخت کنین گفته رسید پرداختتون را سه روز بعد تو سایت می تونید ببینید ولی هر چی میرم تو سایت فعلا چند وقتی هست که خودش پیغام میده خرابه وکیل هم میگه پول را داده شرایط برای شما چطور بود ؟
بعد از ارسال پول و کامل کردن فرم در سایت کپی تمامی مدارکی که در سایت NVC اشاره شده مانند عدم سوء پیشینه, کارت شناسایی، مدارک تحصیلی و عکس به دفتر مربوطه ارسال و سپس نامه رسید را دریافت می کنید که گفته شده در مدت 60 روز بعد مدارک بررسی و خبر داده خواهد شد. در حال حاضر دو هفته پیش نامه ای دریافت کردم که مدارک کامل بوده و باید منتظر وقت سفارت باشم.
سلام من دارای چند مقام قهرمانی جهان و آسیا هستم و عضو کمیته فدراسیون جهانی هستم، میخواستم ببینم میتونم خودم برای eb1a اقدام کنم یا حتما باید وکیل بگیرم البته با دوتا وکیل صحبت کردم و گفتن شانست خیلی زیاده
سلام اگر این تاپیک و کامل مطالعه کنین راحت میتونین خودتونم اقدام کنین . وکیل کار ادمو راحت میکنه اما گرونه و وکیل خوب تو این مورد کمه .تجربیات دوستان میگه که میشه بدون وکیل هم به نتیجه رسید

دوستان میتونن وکیل های خوبی معرفی کنن.