2016-03-02 ساعت 12:20
(2016-03-01 ساعت 21:03)sinar نوشته: چقد این تاپیک خلوته.خوبه که همه مشکلی ندارن ما خوشحالیم به خدا.
من یه سوال دارم در مورد خروج نیمه علمی...آیا حتما باید تافل باشه یا میشه یه امتحان دیگه مثلا زبان آلمانی ثبت نام کرد و خروج نیمه علمی گرفت؟
و دو اینکه ماها که با وثیقه خارج میشیم نیاز به بلیط برگشت هست؟ینی میخوان ازمون که بلیط برگشتم بگیریم یا خیر؟مرسی
دوست عزیز sinar
من وضعیتم مشابه شماست
در مورد سفر علمی نیازمند گرفتن گرفتن پذیرش و یا گواهی موقت است و راحت ترین کاری که من پیشنهاد میکنم اینه که بگردید ببینید نزدیک مصاحبه شما چه همایش علمی در خارج از کشور برگزار می شود مثلا دومین همایش بین الملی در استانبول و دبی برگزار میشه 24 اسفند
حالا مراحل کار شما نیاز نیست برید برگه اشتغال به تحصیل بگیرید از دانشگاه باید برید تهران وزارت علوم یا برید نماینده ان در شهر خودتون مثلا در مشهد دانشگاه فردوسی
1.ثبت نام در همایش 2.گرفتن گواهی موقت و یا پذیرش همایش و رسید فاکتور پولی از شرکتی که ثبت نام کردید(نگران نباشید بهتون میدن)3. بردن برگه ها به وزارت علوم یا نماینده در دانشگا محل زندگی4. بردن به نظام وظیفه
مزایا که داره اینه که به جای 20 روز مجوز بهتون 30 روز میدن و به جای 8م و یا 15م شما فقط 5 م میدید
به نظر من از نیمه علمی صرف نطر کنید چون واقعا هزینه هاش در کل فرقی نمیکنه با سیاحتی
هر امتحانی باشه میشه شرکت کنید در نیمه علمی و نیاز به نشان دادن بلیط برای نیمه علمی و علمی و سیاحتی نیست فقط برای زیارتی
فقط یک نکته که در مورد علمی است اینکه موضوع همایش باید مربوط به رشته تون باشه وگرنه میشه نیمه علمی
رویت قبولی: 6 may
ارسال فرم may 11:
کنسولگری: انکارا
کارنت 8 Feb
نامه دوم 15 feb
تعداد نفرات: 1 نفر
مصاحبه: 6april
مدیکال:31march
کیس نامبر
2016000005
دریافت ویزا:یکضرب
دستانی که به دیگران کمک می کند بهتر از دستانی است که به سمت اسمان دراز می شود