2016-03-30 ساعت 01:17
(2016-03-29 ساعت 20:35)majid6640 نوشته:بهتر بود این سوالو تو تایپیک ازدواج میپرسیدید و جوابتون اینه هر چه زودتر ازدواج کنید و به سفارت ایمیل بزنید که ازدواج کردین میخواین همسرتون به کیستون اضافه شه اقدامات لازم بهتون میگن(2016-03-26 ساعت 13:17)usamohajer نوشته:(2016-03-24 ساعت 00:01)majid6640 نوشته: سلام و تبریک سال جدید به همگی
من یه سوال داشتم دوستان میتونن راهنمایی کنن
من الان در مرحله ap هستم و تک نفر میخواستم بدونم من تو این مدت ازدواج کنم چطور میتونم واسه همسرم اقدام کنم اگه گرین کارت بگیرم میتونم واسه اونم درخواست بفرستم و از لحاظ زمانی چقدر طول میکشه
سلام و تبریک
دوست عزیز اگه با گرین کارت واسه همسرتون اقدام کنید حداقل 5 سال طول میکشه تا بتونه بیاد پیش شما. به نظرم این کارو نکنید
با تشکر از جوابتون
پس به نظرتون من چطور و کی اقدام کنم
، کیس نامبر:2XXX&ارسال فرم:1 June &کارنت:12 August&مصاحبه:هفته سوم نوامبر ایروان
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد...
)-دالاس-سوشال:14روز بعد از ورود،گرین کارت 28روز بعد از ورود
*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست
سفرنامه
نتیجه:خودم یک ضرب و همسر جانAP(شغل شرکت خصوصی، سربازی نیرو هوایی ارتش)
ورود خودم به آمریکا:13می(4 روز مونده به انقضای ویزا،ریسک کردم که شاید ویزای همسرم بیاد...

*آپدیت همسرم:٢۵ نوامبر، ٢١جولای از آمریکا(دو خطی)، ٢٢ جولای از سفارت،٢۵ جولای آپدیت تبدیل به OR ،کلیر بعد از 247 روز
گرفتن ویزا 12 آگوست

سفرنامه