2016-04-07 ساعت 16:33
(2016-04-06 ساعت 15:41)Roo نوشته: ممنون دوست عزیز، صحبت هاتون باعث دلگرمیه. طولانی بودن این مرحله و ندونستن پایانش یک طرف و صحبت های اطرافیان هم از طرف دیگه آزار میده. یکی از بستگان وقتی فهمید بهم گفت اشکالی نداره، نامزدت احتمالا دوست دختر پیدا می کنه تو این مدت ولی ناراحت نباش تورو میخواد! من که اعتماد کامل دارم به نامزدم ولی اینکه دیگران این تصور رو دارن آزار دهندست.
سلام دوست عزیز :
اول از همه خواستم خدمتون بگم که اصلا خودتونو بابت AP سرزنش نکنید ، این پروسه ای که کلا هیچ کس سر ازش در نیاورده و چه پارامترهایی هست ( البته بعضی هاش رو به صورت کلی مثل سربازی واسه آقایون مشخصه ) دوم از همه به هیچ وجه خودتونو درگیر حرف اطرافیان نکنید ، من تو این 3-4 ماهی که تو مهاجرسرام 80% خانوما زیر 3-4 ماه کلیر شدن( تو کیس نامزدی) ، اصلا نگران نباشید ، از این توفیق اجباری استفاده کنید وآخرین روزهایه کنار خانواده بودنو ازش لذت ببرید .
category : K1, approve : april 2015, interview email's date : 17 may, Abu dhabi , interview date : 2nd june, motevajeh nashoodane email interveiw : 7 mah
, interview 2 : 10 jan 2016, interview result : Administrative processing , Clearance :.....