ارسالها: 127
موضوعها: 0
تاریخ عضویت: Apr 2015
رتبه:
23
تشکر: 0
0 تشکر در 0 ارسال
2016-04-18 ساعت 05:22
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-04-18 ساعت 05:43 توسط amirmc.)
(2016-04-17 ساعت 13:27)farhanadmin نوشته: (2016-04-17 ساعت 12:39)runioe نوشته: (2016-04-17 ساعت 11:20)hameddjj نوشته: من واقعا شکه میشم صحبت بعضی دوستانو میشنوم ....طرف تو همین فروم میگه اقا رفتن لاتاری 100 میلیون پول میخواد باید نفری 100 داشته باشی بری ....در جواب به اون دوست عزیز باید بگم که شمای که با 100 میلیون یا 200 میلیون سرمایه اینجا نتونستی چیزی بشی مطمن باش اونجا هم چیزی نمیشه قول 100 در صد ....رفیق من با 15 میلیون رفت آمریکا ....10 میلیون خرج دو بار رفتو امد به ترکیه .هتل این داستاناش شد بقیشو با5 تومن رفت ...! شما هیچی نمیشی دوست عزیز شمای که میگی با 100 میلیون نمیشه رفت !
سلام دوست عزیز. حرفهای شما کاملا صحیح هستش و این اعداد ارقام بسیار زیاد گفته شده و بستگی به خیلی از شرایطها داره. یه مثال بزنم خیالت راحت. اوکی؟؟؟؟؟؟ من در شرکتی کار میکردم که مدیر عاملش شهروند آمریکا بود یه آپارتمان صد متری و یک دفتر صد متری در جردن (تهران)داشت، پول نقد و سهام و این چیزهای دیگه رو نمیدونم(امکاناتش رو گفتم تا بدونین حدود سرمایش چقدره و طریقه زندگی کردنش چطوره) این شخص فقط یک بار مترو سوار شده اونم در زمان غیر شلوغی که کلی هم به زمین و زمان نا سزا گفت(اینم گفتم بدونین اهل استفاده از وسیله نقلیه عمومی نیست). خوب اصل مطلب اینه من از این شخص پرسیدم برای زندگی در اونجا با شرایطی که چند ماه بیکار باشی چقدر پول لازمه؟؟؟؟ ایشون با حساب کتاب گفتن حدود بیست هزار دلار شایدم بیست سی درصداینور اونور بشه. خوب حالا اصل اصل مطلب میدونین چیه؟؟؟؟؟؟ این هستش که این شخص که در ایران این امکانات رو داره یعنی اینکه مثل من و امثال من زندگی نمیکنه که از کرج هر روز واسه کار به تهران رفت و آمد میکنه. به عبارتی این شخص بر اساس فکر خودش مبلغ رو گفتن.در آخر گفت که اگه صرفه جو و تلاشگر باشی کمتر هم میشه. نتیجه گیری اخلاقی اینه که کسی بر مبنای زندگی و امکاناتی که تو ذهنش هست و میخواد خرج و هزینه کنه اونو به دیگرون میگه، نمونش همین داستانی که عرض کردم و کسانی که در اینجا میان نظر میدن.یاد داستانی در کتابهای قدیم افتادم که فیلی در اتاق تاریک گذاشتن و به هر کسی میگفتن با لمس کردنش بگه که اون چیز چیه.بنابراین هر کی از نظر خودش(از حس لامسه خودش) چیزی میگفت که با واقعیت زمین تا زیر زمین فرق داشت.حالا این داستان اینجا و در این فروم هم هست. پس نگران نباش دوست عزیز و اینکه از نظر دوستان دیگه ناراحت و عصبی نباش چون احساس کردم عصبانی و ناراحت از نظر دیگران هستی این پیام رو به خودم اجازه دادم در جواب شما و سایر دوستان هم نظر با شما بنویسم.
شاد باشی و آرزوی برنده شدن و رهایی واسه همه ی دوستان اینجا رو دارم.
سلام دوستان
من حداکثر سی میلیون تومن میتونم تبدیل به دلار کنم، اگر برای رفت و آمد به ترکیه پول کم نیارم. تازه بعد از صاف و صوف کردن اقساط بانک ها
حالا این سی میلیون حدود 8500 دلار میشه. به نظرتون کافیه؟ من یازده سال سابقه مرتبط با رشته تحصیلی ام که لیسانس نرمافزار هست دارم، هر کاری که حقوق خوب داشته باشه هم حاضرم انجام بدم که بر نگردم. در ضمن هیوستون رو در نظر دارم برای کار و زندگی
دوست من، 8500 دلار که خیلی خیلی کمه. من نمی دونم چرا برخی از دوستان، جناب babisondos را باور نمی کنن که می گوید 100 میلیون. باور کنین ایشون البته تمام هزینه رو هم خیلی متوسط بیان کردن ولی دیگه خدایی 8500 تا واقعا کمه. پس چطوری می خواهید اون چند ماه را به صرف اینکه کسی تو هیوستون را نداشته باشید دوام بیارید. تازه این پول را هم که می گید برای خرج ترکیه، بلیط هواپیما هست. پس تا رسیدین اونور چی؟
نظر من با tenardi2bai نزدیک تره.
مطمین باشین این پول برای سفر به سرزمین مثلا رویاها اصلا کافی نیست. همینطور هم شما فرمودید هرکاری اگر درآمدش خوب باشه؟؟!
بایستی چند ماه اول را هر کاری که گیر آوردین که حقوقش بین 8 تا 12 دلار در ساعت بود حتما بچسبید، بقول دوستمون تو آمر یکا ایشون از کارگری شروع کردن چنانچه اگر زبان بلد نباشید یا حتی در حد کم.
با آرزوی موفقیت شما در این مرحله از قرعه کشی
Peace
به قول یکی از دوستان، انسان با HOPE زندس