2016-05-02 ساعت 16:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-05-02 ساعت 16:38 توسط milad_magnet.)
(2016-05-02 ساعت 05:55)babak.n نوشته:(2016-05-02 ساعت 02:16)milad_magnet نوشته: چاکریم عزیز , شما استاد ما هستی
متاسفانه یک سری از دوستان به غلط عزیزان مهاجرسرایی را تشویق به پرداخت مالیات + فایل کردن تکس ریترن و دردسر برای پتیشنر میکنن این موضوع در تاپیکی دیگر یکبار مطرح شد و من عین متن ارسال شده از سفارت رو اینجا آپلود کردم و خودم به شخصه تجربه این موضوع را داشتم در مصاحبه , البته نا گفته نماند ما به توضیه NVC که گفته بود لازم نیست پتیشنر وقتی کار نمیکنه و در آمد نداره تکس فایل کنه و این نوشته امضا شده کفایت میکنه فایل نکردیم
درود بر شما فکر نمیکنید دلیل AP خوردن طولانی مدت شما میتونه همین موضوع باشه ؟ احتمال هست دیگه ! کسی چه میدونه . !
این کشور ، کشوریه که بر اساس مالیات اداره میشه ، پس فایل کردنش مهمه .
اگر هم درامدی وجود نداشته باشه ، از شما مالیاتی به زور نمیگیرن !!!
من منبع حرفم اپراتور خوده NVC بوده و ایمیل سفارت البته قبلا این بحث مطرح شد و من متن ایمیل را آپلودش کردم یادم نیست کدوم تاپیک بود حالا اگر فرصت بشه براتون آپلود میکنم اینجا
کسی که شامل AP شده واجد شرایط ویزا بوده و از این مراحل گذر کرده ولی تحت قسمت 221 G باید مرحله اداری یا اف بی ای چک را طی کنه
AP چه ربطی به تکس پتیشنر داره ؟! شما میشه دلیل این صحبت یا منبع را مطرح کنید ؟ یکی از دوستان با من مصاحبه داشت اونم دقیقا مثل من همان برگه تایپ شده و امضا شده توسط پتیشنر را ارائه داد ولی با توجه به اینکه معاف از خدمت سربازی بود یکضرب گرفت
Catagory : F2B
Interview : Dec 2015
AP
Interview : Dec 2015

Ceac Update : 18 DEC , 19 DEC , 22 DEC , 24 DEC , 28 DEC , 31 DEC , 8 JAN , 17 MAY ,18 MAY OR
CLEAR

تو کوچه ما هم عروسی میشه ...