2016-05-11 ساعت 22:23
(2016-05-11 ساعت 21:48)Alireza_D نوشته:(2016-05-11 ساعت 21:28)soroosh17 نوشته:(2016-05-11 ساعت 18:27)پویا و آوا نوشته: سلام دوستان ما روز6mayاپ داشتیم بعد حدود 7 ماه و خداروشکر امروز تو سیس از/بهorتبدیل شدیم کیسمون EB3بود و تاریخ مصاحبه مون 27 اکتبر در ابوظبی بود امیدوارم هر چه زودتر ویزامون بیاد و از ته دل برای همه شما دوستان دعا میکنم که خیلی زودتر از اینکه فکرشو بکنید به این مرحله برسید
سلام
میشه لطفا راجع به کیستون بیشتر بگید. من هم EB3 هستم و ابوظبی مصاحبه داشتم. چرا اینقدر طول کشید؟ چند تا آپدیت داشتید؟
خیلی ممنون میشم اگه اطلاعات کیستون رو بفرمایید. سفارت به ما گفت دو تا سه ماه الان دو ماه و بیست روزه حتی یه آپدیت هم نداشتیم. البته کارفرما ایمیل زده ببینیم چی میشه
دوست عزيز من هم eb3 هستم ، تعدادي از افراد هستن كه براي اين نوع ويزا اقدام كردن و متاسفانه با نبودن اين نوع ويزا در جدول منتظران قابل مشخص شدن نيستند وبايد يكي از ويزاها ديگر رو انتخاب كنن ، دوست عزيز اگه لطف كنين تاريخ اولين وكل اپديتها رو بفرمايين ممنون ميشم .
جناب علیرضا عرض ادب
من بیست و پنج فوریه مصاحبه داشتم آپدیت سفارت ابوظبی همون بیست و پنج فوریه مونده سایت CEAC هم آپدیتش یکبار اون هم یک مارچ تا الان دیگه سر کاریم
شما کی مصاحبه داشتین ؟ آپدیت؟