کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
درخواست آنلاین ویزای مهاجرتی (فرم DS-260)
جهت دریافت مشاوره تخصصی و تکمیل فرم DS-260 با توجه به شرایط کیس، می توانبد با شرکت کارما سفر نیلی (پاریز تراول) تماس بگیرید.
021 44622214-16
(2016-05-30 ساعت 19:15)parhamjoon نوشته:  
(2016-05-30 ساعت 01:58)ELNAZWORLD نوشته:  
(2016-05-28 ساعت 22:08)parhamjoon نوشته:  سوالات دیگه ای دارم که عرض میکنم. 1- من پول برای تمکن مالی دارم ولی نقد نیست و تو بانک نیست برای همین آیا سند خونه و مغازه ترجمه کنم کفایت میکنه؟ 2- ترجمه مدارک باید از طریق دارالترجمه مستقیم انجام بشه یا از طریق پیشخوان دولت استعلام گرفته بشه و بعد بره برای ترجمه؟ 3- از کجا باید متوجه روند پروسه کارمون بشیم و دعوت به مصاحبه چطور انجام میشه؟ ایمیل یا نامه تو سایت؟ ممنون از پاسخ دهی دوستان.

۱-تمکن مالی حتما باید پول نقد در بانک باشد
۲-مدارک اصل نیازی به استعلام ندارن و شما میتونید مستقیم ترجمه کنید اما گواهی های موقت نیاز به استعلام دارن
۳-از ماه اکتبر مصاحبه ها شروع میشن و نامه دوم معمولا ۱/۵ ماه قبلش جایگزین نامه اول برنده شدنتون میشه
و شما با توجه به شماره کیستون و امار مصاحبه های پارسال میتونید پیش بینی کنید که حدودا در چه ماهی نوبت مصاحبه شما میشه
تنها راه پیگری مراجعه به سایت اصلی هست

سلام متشکرم الناز خانم. ولی تو دستورالعمل خود سایت KCC نوشته که یا نامه بانک یا سند ملکی. البته میدونم که نامه بانک اعتبارش بیشتره و دارایی نقدی محسوب میشه، ولی وقتی امکانش نباشه چه باید کرد؟

برای افراد لاتاری اینو نوشته؟
میشه لینک صفحه یا عکس صفحه رو بزارید
?شماره کیس: 2017AS61XX
?تاریخ رویت قبولی:10 ‎MAY
??تعداد افراد:1
?کنسولگری:ابوظبی
?تاریخ ارسال فرم:MAY 19
?کارنت شدن کیس:
?تاریخ دریافت نامه دوم:
?تاریخ مصاحبه:
?نتیجه:
✈️مقصد:

پاسخ
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: درخواست آنلاین ویزای مهاجرتی (فرم DS-260) - توسط ELNAZ21 - 2016-05-31 ساعت 12:24
لطفا جواب میدین - توسط نرگس2017 - 2016-09-24 ساعت 13:36
RE: لطفا جواب میدین - توسط moresa96 - 2016-10-08 ساعت 17:50

کاربران در حال بازدید این موضوع: