2016-06-23 ساعت 23:46
(2016-06-22 ساعت 21:04)Aabearff نوشته:با عرض تشكر از شما دوست عزيز كه نام بيماريمون رو گفتين. البته اين بقول امريكايي ها نيست وكلا همين معني رو ميده. منظورتون از كشور مورد مهاجرت!! رو نميفهمم وليكن(2016-06-22 ساعت 20:42)maryamb نوشته:(2016-06-18 ساعت 01:38)mehdi_a_3084 نوشته: Perfect
سلام شما حرف دل من رو زدید .
من از وقتی اومدم به خاطر هر روز کار کردن و جو آمریکا احساس میکنم من و شوهرم از هم خیلی دور شدیم . و این احساس داره منو میکشه . زمانی که ایران بودیم خیلی خوشبخت تر بودیم اما اینجا آمریکا بینمون فاصله انداخته . نمی دونیم باید بمونیم یا باید برگردیم . واقعا سردرگمی زجر آوریه . من اینجا دوست و همدمی ندارم و فقط یه خواهر شوهر دارم که اون هم همیشه با زندگی خودش مشغوله .
خلاصه نمی دونم کجای کار مشکل داره .. خیلی برای اینجا آمدن و یک زندگی نو ساختن زحمت کشیدیم اما اینجا اصلا با روحیه شوهرم سازگار نیست . و معلومه بخاطر من مونده . اون یک عمر مدیریت بهترین شرکتهارو کرده و تحصیلات بالایی داره و خوب کاملا منطقیه که اینجا براش سخته که از صفر شروع کنه .
خلاصه از خدا میخوام که هر چی صلاحمه همون بشه اما زندگیم نابود نشه .
شما هر دو به قول امريكايي ها home sick شده ايد و خيلي بهتر مي دانيد كه مهاجرت حتي از يك شهر به شهر ديگر هم عوارض و بهايي دارد.
رفتن به امريكا و يا بهتر رويايي كه همگان از مهاجرت دارند بسيار با واقعيت تفاوت دارد.
متاسفانه و يا خوشبختانه مهاجرت از طريق لاتاري اسانترين راه براي رفتن به امريكا است و بسياري از ما فقط هيچ درك درستي از كشوري كه براي مهاجرت انتخاب كرده ايم نداريم و بسياري هم در ايران وضعيت ثابتي داريم و صد البته سطح زندگي متوسط كه براي داشتن وضعيت مشابه در جامعه ميزبان سالها كار و تلاش لازم است و از انجايي بر خلاف بقيه مهاجران براي برندگان لاتاري راه بازگشت هميشه باز است خيلي زود دل زده و خسته مي شويم
Case no 2000
Interview 2 dec ankara
Ap waiting more than 120 days
Last update 24 march
دريافت ويزا هفته اول اپريل
ورود به امريكا هنوز معلوم نيست
در مورد خودم كه فكر ميكنم چون سالها دنبال گرفتن ويزاي امريكا بوديم و كلي تلاش كرديم و سه تا مسافرت هم داشتم به اينجا و بودن دو سه تا از اقوام و...باعث شدهاطلاعات نسبتا همه حانبه و كاملي از كشور مقصد و اگاهي از همه ي اين عوارض داشته باشم در ضمن اگه دقت كرده باشين از همه ي موارد خوب اينجا نوشتم ؛پس تمام روياها بواقعيت تبديل شده با لطف پروردگار. ميگم كه دلم تنگ شده اونم واسه پدر و مادرم چون خواهرمم كه اينجا هستند.
در مورد راه بازگشت كه هميشه راه باز هست هم بقول شما ، خداروشكر اينم موهبتيه. البته ما كه تصميمشو نداريم

حالا ايشالا شما هم تشريف ميارين و با ديد بازي كه دارين گرفتار همچين عارضه اي نميشيد دوست خوب و مطلع

كيس نامبر:29xx-رويت قبولي:نيمه مي-نامه دوم: نيمه اكتبر-مصاحبه:نيمه نوامبر-تعداد افراد:٣نفر-وضعيت كليرنس:همسر فرد قبول با شغل دولتي و معافيت خاص سربازي- اپديت :حدودا ٦بار، دقيقشو يادم نيس دو تاي اخر ٢٣اوريل شب و ٢٧اوريل روز. ايميل كلير شدن همسر:٢٩اوريل
"من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک / چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد"
"من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک / چرخ بر هم زنم ار غير مرادم گردد"