کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند
دوستان محترم

باید قبول کرد که این دست اتفاقات بزرگ در زندگی هر فرد شاید یکبار رخ بدهد یا اصلاً رخ ندهد.. ببینید دوستان عزیز، این نکته و واقعیت تلخ را مد نظر داشته باشید که وجه سیاسی و اجتماعی (کمتر) و جایگاه کشور ما در دنیا در بدترین موقعیت خودش قرار داره در حال حاضر. اینکه ما یک کشور جهان سوم هستیم ، و در دید دنیا ( چه خوشمان بیاید و یا نیاید ) از آن فرهنگ و .... دور شده ایم. اینکه برای شما در حال حاضر از یک افغانی و عراقی ( با تمام احترامی که برایشان قائلم ) که کشورش در بحران شدیدبسر می برد و به اندازه ایرانی ها دارای پیشینه فرهنگی ، هوش ، نیز تحصیلات عالیه و ...نیستند ،در دنیا داری احترام می باشند ، و برای ما احترام قائل نیستند و جایگاه ما را در نظر نمی گیرند. با مراجعه به یک سفارت در تهران متوجه این برخورد و نگرش می شوید، حالا هم هزاری ما بگوییم کشور متمدن و فرهیخته و... هستیم. واقعیت چیز دیگری است.

این شانس بزرگ ، اتفاق بزرگ و ... یک هویت و زندگی جدید همراه با احترام ، آرامش و رفاه و ... برای شما رقم زده است. وقتی که شما به دبی ( که خودشان با افتخار اعلام می کنند که ما تا 30 سال پیش ، صحرا نشین و بادیه نشین بودیم و الان به اینجا رسیده ایم ) سفر می کنید و از شما اسکن چشم می گیرند و یا قطر و کویت که بندرت به ایرانی ها ویزا می دهند ( کشور های همسایه را گفتم که به این فاجعه پی ببرید و دیگه کل دنیا بماند) ، آیا اتفاق و شانس بزرگ ، آینده روشن برای فرزندان ، احترام ، رفاه ، آرامش ، آزادی و سایر حقوق اجتماعی و کاری ....لایق دلنگرانی ، پیگیری ، و طلب حق نیست؟؟

اینکه در حال حاضر شما اجازه ورود به 25 کشور ناکجا آباد دنیا را دارید ( کنیا ، هایتی ، جزیره کوک آیلند ، ونزوئلا ، اوگاندا و..... ) و با پاسپورت امریکا به بیش 160 کشور دنیا بدون ویزا و درکمال احترام و ... اجازه ورود می دهند ، لایق پیگیری و نگرانی نیست؟؟؟ ( خود من در فرودگاه دبی در ترانزیت شاهد بودم که افسر گذرنامه ، پاسپورت یک خانم امریکایی ( که بنظر ایرانی اصل بود) را اصلاً باز نکرد ببین مال خودش هست یا نه، بعد پاسپورت ما را میگیرند و می برند چک می کنند، اسکن چشم می کنند مثل هندی ها ، نپالی ها ... )

هیچ جای دنیا ، کشور خود انسان نمی شود ، شکی در آن نیست ، اما یک تحقیق و بررسی و شمارشی از افرادی که روزانه دارن از مملکت ما می روند انجام بدهید ، به علت و انگیزه اصلی افراد برای غربت به حان خریدن پی خواهید برد. آمریکا، کانادا ، استرالیا ، نیوزلند ، کشور های اسکاندیناوی و ...

دوستان عزیز در طلب حق خودتون ( که یک کشور دشمن، به ما اعطا کرده ) هیچگونه کوتاهی و غفلتی نباید صورت بگیره ، دشنام و توهینی و سرزنشی نباید صورت بگیره از طرف هرکسی . اگر کسانی بنا به شرایط و موقعیت زندگی و سایر علل ، برایشان این اتفاق زیاد نمی تواند در رقم زدن زندگی بهتر موثر باشه هم نباید مورد سرزنش قرار بگیرد و هم نباید باعث ناراحتی روحی و روانی دیگران شود.

دوستان برنده شده ، برای کمتر 1.5 سال آینده خود ( حداکثر) می خواهند برنامه ریزی کنند ، از قبیل ازدواج ، تحصیل ( ادامه و یا زمان پایان ) ، کار و پروژه ، خرید و فروش ملک و ماشین ، پس انداز پول ، تلاش برای موقعیت شغلی بهتر ، آینده فرزندان و ..... صدها دلیل شخصی دیگر. همه ی این موارد خواه ناخواه تحت تاثیر این اتفاق بزرگ در زندگی ما قرار گرفته شده است. پس روشن شدن تکلیف زندگی و بقول معروف اینور آب و آنور آب باید سریعاً مشخص بشود.

صرف اینکه ما در یک قرعه کشی بزرگ جهانی برنده شده ایم ، برای ما هیچ امتیازی محسوب نمی شود مادامیکه از احراز هویت خود و مقبولیت خود توسط کی سی سی آگاه بشویم.

احراز هویت ما یعنی کیس نامبر.

پس ما برای این احراز هویت و زندگی بهتر و ..... باید تلاش کنیم ، پیگیر باشیم ، نگران باشیم ، استرس داشته باشیم و همدیگر را درک کنیم ، روحیه بدهیم ، با هم باشیم ، چه بسا در آن کشور غریب دوست و همراه خوبی برای هم بتونیم باشیم ، اینکه با کدورت و بی احترامی و توهین بخواهیم راهمان را جدا کنیم و رودروی هم قرار بگیریم ،اصلاً خوشایند نیست و مورد رضایت کسی نمی باشد.

خواهش می کنم جو دوستانه این تاپیک و حتی سایت را نگه دارید و برای هم احترام و ارزش قائل باشد ، بهم کمک کنیم ، روحیه بدهیم ، از تجربیا هم استفاده کنیم ، از همین الان دوستی های با ثباتی برای هم رقم بزنیم و ......

من شخصاً اگر باعث ناراحتی و تعضعیف روحیه کسی شدم ، بی احترامی و جسارتی کرده ام ، عذر خواهی می کنم .

شاد باشید و تندرست و امیدوار Smile
ازبرندگان 2011 که نامه اول و نامه دوم را دریافت نکردیم
برندگان عزیز 2012، سوالات شما را با کمال میل پاسخگو هستم.
جهت راهنمایی سفر به امارات در خدمتم.
همه به کودکان سرطانی کمک کنیم>> سایت محک
تشکر کنندگان: farnaz82 ، taraneh@mini ، alirezagh ، arezoo_zarrabi ، SALAR110 ، User ، alisarshar ، cky

پیام‌های این موضوع
RE: سوالات برندگان 2011 که نامه اول را دریافت نکرده اند - توسط sorooshii - 2010-08-26 ساعت 16:32

کاربران در حال بازدید این موضوع: