2016-07-05 ساعت 15:50
(2016-07-05 ساعت 15:38)ahfpca نوشته:خیلی ممنون بابت جواب لطف کردید . انشاالله. هر جه زودتر لین فضای پر شه از هورا(2016-07-05 ساعت 15:10)saraza نوشته:(2016-07-04 ساعت 22:38)saraza نوشته: سلام . بایت کلیریتون تبریک میگم . انشاالله موفق باشید . یه سوالی که دارم پدر من هم تو س پ ا ه هیچ درجه ای نداشته و توضیح دادن که ندارم و در مورد کارش هم توضیح داد ولی فکر کنم درست متوجه نشدند و البته پدرم یه شرکت از خودش داره که البته بیمه ای از اون طرف براش رد نمیشه و کار اصلیش با شرکت خودش نیست برا همین توی فرم ۲۶۰ و همچنین تو مصاحبه ذکر نکرد ممکنه براش دردسر بشه ؟ و اینکه احتمالا ممکنه بفهمند؟
لطف می کنید یکی جوابی بده منو از نگرانی دربیاره . ممنونش میشم .
درود دوست گرامی
اونا میدونن که ارتش و سپاه کادر اداری هم دارن (که درجهی نظامی ندارن) و اینکه شما با صداقت هر چی که هست رو بهشون گفتید براشون کافیه.
نگران نباشید و مثبت و امیدوار باشید، از نیروی تفکر مثبت استفاده کنید و به قول معرف به خدا توکل کنید و ازش بخواید که هر چی به خیر و صلاح شماست براتون در نظر بگیره.
مورد پدر شما به نظرم بدون مشکل میاد و من جایی ندیدم که سفارت از دوستان بابت محل کارشون درخواست ارائه لیست بیمه کرده باشه. بنابراین نگران نباشید ایشالا طی چند هفته آینده روند کلیر شدن شروع میشه و همگی کلیر میشیم.
✒کیس نامبر = **44
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?
?تعداد افراد کیس =4نفر
تاریخ مصاحبه =4feb
وضعیت = پدر AP
سه نفر دیگه یکضرب
شرایط پدرم =
سربازی=س
مدرک= لیسانس مهندسی مکانیک
شرکت نیمه دولتی
اپدیت ها =
سفارت=4feb
سیس = 27jun(به خاطر ایمیل ) ،9feb
و در نهایت بعد از8ماه تقریبا انتظار پدرم موفق به دریافت ویزا شد و یک ماه بعد به جمع ما در امریکا پیوست
زندگی به مدت 8ماه در امریکا (هیوستون،تگزاس)_گرفتن پاس سفید _5اسفند مجددا عازم امریکا (لس انجلس_کالیفرنیا)
5 شهریور 1400 سفر مجدد بعد از دو سال غیبت
ارزوی سعادت و کلیر شدن براتون دارم ?