2016-07-12 ساعت 08:25
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-12 ساعت 08:27 توسط siyavash-2.)
(2016-07-06 ساعت 10:04)siyavash-2 نوشته:(2016-07-05 ساعت 14:11)ho_tasha نوشته:از همون روش امتحان کردم نشد .(2016-07-05 ساعت 10:03)siyavash-2 نوشته: سلام.با سلام ایمیل بزنید بهشون و بهشون بگید که تاریخ مصاحبه این تاریخ هست و اطلاعات رو بگید و بگید که سیستم من رو نمیشسناسه.
دوستان مشکلی دارم برای ثبت دفتر پستی با وجود اینکه تعیین وقت شدم و دعوت به مصاحبه اما وقتی میخوام از سایت دفتر پستی انتخاب کنم میگه کیس تون آماده نیست !!! واقعا نمیدونم چه کنم همه مدارک آماده ارساله و فقط رسید پستی مونده . لطفا دوستان مطلع راهنمایی کنند .....مصاحبه اول آگوسته فرصت زیادی اصلا نمونده برا ارسال .... یعنی مدارک رو بدون رسید پستی بفرستم ؟
البته من خودم و همچنین دوستان دیگه روش صحیح ثبت نام در سیستم جدید رو اینجا قرار دادن میتونید برید مطالعه کنید و ببینید که با روش صحیح و همونطور که خودتون هم انجام میدادین مشکل هست یا خیر اگر مشکل نبود که هیچ موفق باشید ولی اگر مشکلی مجدداً ایجاد شد نگران نباشید ایمیل بزنید.
موفق باشید چیز مهمی نیست که زیاد نگرانش بشید.
از سایت https://ceac.state.gov کیسم رو چک میکنم پیغام In Transit را می دهد و آنطوریکه در مهاجر سرا توضیح داده بودند این یعنی هنوز کیس از KCC به سفارت منتقل نشده و به عبارتی هنوز کیسم به آنکارا اعلام نشده است. از طرفی وقتی می خوام دفتر پستی انتخاب کنم سایت http://usvisa-info.com پیغام میده کیس آماده نیست . بنظرم خب هنوز اطلاعات رو سفارت نداره که کی وقت مصاحبه تعیین شده که بتونه مجاز به انتخاب دفتر پستی بشم .
**** برای رفع مشکل ایمیلی به KCC باید بزنم یا به سفارت؟
هیچ کس نمی تونه راهنمایی کنه ؟!!!!!
همه از این مرحله گذشتن و سراغی از این بخش نمیگیرن :-(
موقع ثبت نام در scs وقتی پیغام داد کیس آماده نیست خواسته بود به ایمیلی مورد اشکال رو اعلام کنیم منهم همین کار رو کردم به این ایمیل :
esee_contactus+tr+ivcasenumber+fa@visaops.net
منهم هم به این آدرس هم به kcc , هم به سفارت متن زیر رو فرستادم:
Case Number:
Name:...........
Date of birth.............
Foreign State Chargeability: IRAN
Dear Sir/Madam,
My interview is scheduled for August 1th in Ankara. I have tried to designate a post office on CSC website, but it is not possible since my case status is: "IN TRANSIT". Considering that I must send the post office registration receipt along with my other documents to US embassy as soon as , I would really appreciate if you kindly consider solving this matter.
Regards,
.................
جالبه که از این ایمیل : info@gssvisa.zendesk.com پاسخهایی به این شکل برام اومد :
# Please type your reply above this line #
Your request (#.................) has been deemed solved. To reopen, reply to this email or follow the link below:
http://gssvisa.zendesk.com/requests/.................
The Contact Desk Support Team (U.S Visa and Consular Services)
Jul 11, 3:19 PM EDT
Dear Applicant,
Your case number has been loaded to the system and is good to schedule appointment as well as registering for courier services.
Best regards,
The Contact Desk Support Team
و وقتی لینکش رو باز میکنه صفحه ای میاد : https://gssvisa.zendesk.com
و ایمیل و پسورد میخواد بنظرتون اینها واقعا از طرف سفارت و ... است ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دیده بودم تو مهاجر سرا بحث بود که فقط سایتهایی کهاخرش gov داره اصلی هست و بقیه قابل اعتماد نیست ؟؟؟
کسی از دوستان اطلاعی داره ؟
?قبولی2013 :
2013AS30XX -مصاحبه مارچ و جون 2 مرحله در آنکارا - برگه صورتی گرفتم وکلیرنس شدم.کلیر در sep -عدم دریافت ویزا بدلیل تکمیل ظرفیت
?قبولی2016 :
2016AS33XX-تاریخ رویت قبولی : 2016-MAY
کیس قبولی هر دو بار همسرم -تعداد نفرات 3 نفر
ارسال فرم 21-MAY-2016
نامه دوم 21-JUN-2016
مصاحبه 1 آگوست آنکارا
خانم و بچه مون ویزا یک ضرب و من آپ خوردم
آپدیتهای من:
?آپدیتها : 2 ,3 ,11آگوست
11 آگوست دوخطی
17 آگوست OR
18 آگوست ایمیل کلیری
19 آگوست تحویل پاس به پست
22-23 آگوست
24 آگوست ایشود
هزینه ها تا اینجا حدودا 15میلیون
ورود به امریکا :8 اکتبر .ارواین
آرزوی اخذ ویزا برای همه ی برندگان لاتاری
2013AS30XX -مصاحبه مارچ و جون 2 مرحله در آنکارا - برگه صورتی گرفتم وکلیرنس شدم.کلیر در sep -عدم دریافت ویزا بدلیل تکمیل ظرفیت
?قبولی2016 :
2016AS33XX-تاریخ رویت قبولی : 2016-MAY

کیس قبولی هر دو بار همسرم -تعداد نفرات 3 نفر
ارسال فرم 21-MAY-2016
نامه دوم 21-JUN-2016
مصاحبه 1 آگوست آنکارا
خانم و بچه مون ویزا یک ضرب و من آپ خوردم
آپدیتهای من:
?آپدیتها : 2 ,3 ,11آگوست
11 آگوست دوخطی
17 آگوست OR
18 آگوست ایمیل کلیری