2016-07-19 ساعت 09:42
(آخرین تغییر در ارسال: 2016-07-19 ساعت 09:48 توسط TiredAdmin.)
(2016-07-18 ساعت 14:47)ekhveh نوشته:درست زدید و تا جایی که میدونم تو سن ماها یه مرحله هست و اونم یادآوریه در حقیقت. چون از بچگی تا سربازی و.. زدیم.(2016-07-18 ساعت 14:34)TiredAdmin نوشته:ممنون از توضیحتون(2016-07-18 ساعت 14:27)ekhveh نوشته: سلام بر همه وقتتون شاد
من برنده 2017 هستم درچار یه سردگمی شد تایپیکهارو هم خوندم ولی به یکنظر درست نرسیدم
من تا الان هپاتیت و mmr را تزریق کردنم و یه واکسن درداور هم به نام td زدم البته تو گواهیم نوشته dt
نمیدونم حالا درسته یا نه
ولی سوالم اینکه این td اصلا چه واکسنی هست و اینکه چند مرحله هست ؟
چون از مسعول بیمارستان رسول اکرم پرسیدم گفت یه مرحله هست ولی دوستان تو تایپیکها نوششتن دو مرحله
TD کزاز دیفتری اوریونه و یادآوریش هر ده سال یه باره.
دست زدم این واکسنو برای کارت زرد ؟یک مرحله هست ؟
بقیه واکسنها mmr که دومرحله است، هپاتیت سه مرحله، آبله مرغان یا تست ایمنیش که مشخص شه قبلا گرفتید، آنفلونزا بسته به فصلی که دارید میرید مدیکال(پاییز و زمستان لازمه بقیه اش نه) و مننژیت
این فهرست کامل واکسنهاست که از اونجایی که برخی رو تو چندگانه ها مثل TD یا MMR میزنید همونی میشه که گفتم https://www.uscis.gov/news/questions-and...quirements
کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه