2016-07-22 ساعت 04:50
(2016-07-21 ساعت 14:30)بهزااد نوشته: سلام هموطنان مقیم وگاس(انصار المهاجرین الی الوقاس)
من بهزاد هستم ۳۰ ساله اهل غرب تهران (شهریار)
نوامبر ۲۰۱۵ به همراه همسرم به مدت یکماه به میشیگان امدیم.و بعد از گرفتن سوشال و ای دی و گرین کارت و پاس سفید به ایران برگشتیم, من تصمیم گرفتم طی چند ماه اینده برای شروع زندگی به وگاس بیام(بدون همسرم) تا کار پیدا کنم و اپارتمان اجاره کنم(با همخونه) و خلاصه اوضاع رو درست بکنم و بعد از شش ماه یا یکسال همسرم هم بهم ملحق بشه, تخصص خاصی هم ندارم و هر کاری انجام میدم مخصوصا توی محیط هتل و کازینو و...
ایا کسی هست که در بدو ورود امکان کمک کردن بهم رو داشته داشته باشه ؟ پیدا کردن خونه و همخونه یا مثلا درخواست دادن برای کار, استرس زیادی دارم که اگه کسی باشه میتونه دلگرمی بزرگی باشه برام.
دوست عزیز اطلاعات پیج بادقت مطالعه کنید
مطالبی که دوستان نوشتند بهترین راهنما وکمک برای شماست. درباره اجاره کردن آپارتمان حتما باید استیتمنت بانکی ومانده حساب ارایه کنید.
برای پیدا کردن همخانه میتونید به سایت کرگزلیست مراجعه کنید ویا به اگهی های دیواری که در کالج ودر دانشگاه دانشجویان نصب میکنند ممکن
دانشجو خارجی یا ایرانی پیدا کنید که به هم اتاقی یا هم خانه نیاز داشته باشه.
2013AS6354،رویت:6MAY،ارمنستان . 2،نفر. ارسال : 19MAY، کارنت: 11feb، مصاحبه:هفته29اپریل.کلیرنس :14جوون.ویزا:26جوون.ورود29جولای.لاس وگاس