(2010-08-27 ساعت 18:22)shgh57 نوشته:(2010-08-27 ساعت 17:37)Rasool نوشته:(2010-08-27 ساعت 17:30)shgh57 نوشته:ببخشید چرا 3 تا 12 سپتامبر؟؟؟(2010-08-27 ساعت 17:04)shgh57 نوشته: کلییر شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!حالا یه سوال!؟ مگه نمی گید سفارت 3 تا 12 سپتامبر تعطیله؟ اونوقت به ما که تا 13 سپتامبر وقت دادن باید کی بریم ؟ یعنی همون 13 سپتامبر بریم یا اگه یه هفته قبلش هم بریم قسمت صدور ویزا باز هست؟ کسی می تونه راهنمایی کنه یا ایمیل بزنم به سفارت؟
هوووووووووورااااااااااااااااااااااااااا! خدایا شکرت! امروز خیلی غمگین بودم و همش منتظر بودم یه خبر خوب خوشحالم کنه.... خیلیها شمارشون اعلام شده به همه تبریک!
فکر کنم رکورد شکستیم از روزی که جواب فرم 9 سوالی رو فرستادیم تا امروز دقیقا 3 هفته شد! اونم با سربازی شوهرم توی سپاه و 3 - 4 تا سفر خارجی... حالا دیگه مطمئنم که همه به زودی کلییر میشن.
آقا اشکان تبریک، موضوع جدیدت: پایان خوش کلییرنس 2010 کارساز بود.
تو سایت آنکارا زده 8-11 سپتامبر چهارشنبه تا شنبه...
یعنی 4روز حدودا تعطیل.
برید تو این لینک. http://turkey.usembassy.gov/holidays.html
آخه 6 سپتامبر هم که تعطیله. قبلش هم که شنبه یکشنبه هست! خود سفارت هم که از 3 تا 12 سپتامبر هیچ مصاحبه ای نگذاشته! برای منم امکانپذیر نیست که این هفته برم. یعنی اگه من همون 13 سپتامبر برم که روز آخر هست مشکلی پیش نمیاد؟ از دوستان کسی هست که این تجربه رو داشته باشه؟
(2010-08-27 ساعت 18:10)edkhafan نوشته:(2010-08-27 ساعت 17:04)shgh57 نوشته: کلییر شدم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
هوووووووووورااااااااااااااااااااااااااا! خدایا شکرت! امروز خیلی غمگین بودم و همش منتظر بودم یه خبر خوب خوشحالم کنه.... خیلیها شمارشون اعلام شده به همه تبریک!
فکر کنم رکورد شکستیم از روزی که جواب فرم 9 سوالی رو فرستادیم تا امروز دقیقا 3 هفته شد! اونم با سربازی شوهرم توی سپاه و 3 - 4 تا سفر خارجی... حالا دیگه مطمئنم که همه به زودی کلییر میشن.
آقا اشکان تبریک، موضوع جدیدت: پایان خوش کلییرنس 2010 کارساز بود.
به منم گفتن از زمانی که جواب فرم 9 سوالی رو بفرستی 3 هفته بعد برو چک کن اما الان 56 روز گذشته و خبری نیست
چه کنم؟
مطمئنم که به زودی کلییر میشی شک نکن. از حالا برای سفرت برنامه ریزی کن تا مثل من در نمونی که فکر می کردم حتما تا 30 سپتامبر وقت دارم!
ای بابا کلیر کنم سریع میرم همه جوانب رو سنجیدم
اوضاع هواپیما خوب نیست حالا به یه اشنا سپردم
قطار تا 20 شهریور پر 60 ساعت باهاش طول میکشه قیمتش 68500
و در اخر اتوبوس که 38 ساعت طول میکشه به قیمت بلیط 40000 تومن
درد من این نیست , اینکه چرا اینقدر کلیرم طول کشید؟؟؟
آخه من چیکار می تونم بکنم جز صبر
تصمیم گرفتم اگه تا 27 شهریور یعنی 18 سپتامبر کلیرم نکردن برم انکارا دم در سفارت
آخه چرا کلیرم اینقدر طول کشید چی خاصی ندارم یه کارمند , حالا فوق لیسانس
سربازی نداشتم کارمم که اخه زیر مجموعه ایران خودروایم دولتی نیستیم ما , اخه به چی گیر دادن اینا
حس میکنم اول متاهل رو کلیر میکنن اگه اینجوریه برم 4 تا زن بگیرم همین فردا کلیرم کنن, والا .......!!!!!!!!!!!!!!
ENDKHAFAN