2010-08-29 ساعت 17:54
سلام بچه ها
من از برندگان 2009 هستم.
دیدم خیلی ناامیدید اومدم یه امیدی بهتون بدم
اصلا جای نگرانی نیست دوستان. همه و همه به جز موارد خاص حساس ویزا میگیرین. اینو مطمئن باشین. فقط چون سفارتها کو کاری میکنن و دیر به دیر اعلام میکنن نگرانید. ولی وقتی شروع میکنن به اعلام کردن دیگه روندی میرن جلو
ولی باز هم گوش کنید اینجارو:
هر کس تا تاریخ 25 سپتامبر کلیرنس اش نیومد بره پشت در سفارت و پاس اش رو بفرسته بره داخل.
مسخره نکنید. پارسال و 2 سال پیش این اتفاق افتاد و موفقیت آمیز بود.
پاس رو بفرستید داخل و فردای اونروز (البته من در مورد ابوظبی دارم میگم) برید و تحویل بگیرید. یا شانس و یا اقبال. یا با ویزا میاد بیرون و یا بدون ویزا اما تعداد زیادی از بچه ها بدون اینکه کلیرنسشون اعلام شده باشه در هفته آخر با ناامیدی این کار رو کردن و پاس با ویزا اومد بیرون.
این کار رو آقایونی که در ابوظبی خدمات لاتاری میدادن به ما گفته بودن و عملی هم شده بود.
موفق باشید
من از برندگان 2009 هستم.
دیدم خیلی ناامیدید اومدم یه امیدی بهتون بدم
اصلا جای نگرانی نیست دوستان. همه و همه به جز موارد خاص حساس ویزا میگیرین. اینو مطمئن باشین. فقط چون سفارتها کو کاری میکنن و دیر به دیر اعلام میکنن نگرانید. ولی وقتی شروع میکنن به اعلام کردن دیگه روندی میرن جلو
ولی باز هم گوش کنید اینجارو:
هر کس تا تاریخ 25 سپتامبر کلیرنس اش نیومد بره پشت در سفارت و پاس اش رو بفرسته بره داخل.
مسخره نکنید. پارسال و 2 سال پیش این اتفاق افتاد و موفقیت آمیز بود.
پاس رو بفرستید داخل و فردای اونروز (البته من در مورد ابوظبی دارم میگم) برید و تحویل بگیرید. یا شانس و یا اقبال. یا با ویزا میاد بیرون و یا بدون ویزا اما تعداد زیادی از بچه ها بدون اینکه کلیرنسشون اعلام شده باشه در هفته آخر با ناامیدی این کار رو کردن و پاس با ویزا اومد بیرون.
این کار رو آقایونی که در ابوظبی خدمات لاتاری میدادن به ما گفته بودن و عملی هم شده بود.
موفق باشید
Case Number: 2009AS115XX
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.
تاریخ مصاحبه: ,March 16 , 2009
دریافت ویزا: روز مصاحبه
دریافت کلیرنس همسر : Aug 4, 2009
ورود به آمریکا: Sep 7, 2009
خروج از آمریکا: Nov, 2009 / با دریافت پاس سفید 2 سال
ورود مجدد به امریکا: 2011 , 16, Jul
وقتی چترت " خداست " بگذار باران سرنوشت هر چه میخواهد ببارد.