(2016-08-28 ساعت 19:14)b2012 نوشته:(2016-08-14 ساعت 06:19)Reflection نوشته: دوستان سلام , من بعد از دو سال که نامزدم اومد اینجا دارم لاگ این میکنم و مینویسم, آقا نکنید ... اشتباهه , دو تا آدم از یه فرهنگ نمیتونن با هم کنار بیان وا ی به حال کسانی که از تو فرهنگ مختلف برای سالیان زیاد زندگی کردن, اولش آمریکا اومدن براتون شاید جذاب باشه , طرف تون رو دوست داشته باشد, مهاجرت به آمریکا رو دوست داشته باشد, اما واقعا نمیشه, وقتی میاد اینجا به سرعت پشیمون میشید از ما گفتننمیشه به این راحتی جنرال کرد موضوع رو. خیلی بستگی به طرفین داره. در ضمن بنظرم شما به یک ایرانی نزدیکتری از لحاظ فرهنگی تا به یک آمریکایی یا حتی ایرانی که آمریکا بزرگ شده.
با احترام به نظر شما اما این برای همه عمومیت نداره.من با امریکایی ازدواج کردم و خیلی راضی هستم.انقد که به همه میگم خوشحالم با ایرانی ازدواج نکردم.منظورم درک و تفاهمی که بین ماست شاید بین من و هم زبون و هم فرهنگ خودم برقرار نمیشد.ازدواج کلا ریسک یا به قول قدیمی ها هندونه در بسته. من کسانی میشناختم ازدواج فامیلی داشتن حتی دخترخاله پسرخاله بودن جدا شدن. فرهنگ ،هم زبونی، شناخت و احتیاط شرط عقل اما همیشه شامل همه موقعیت ها نمیشه