کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی
(2010-08-05 ساعت 18:12)hasti_banoo نوشته:  بله جناب صدرا درست می گن. دکتر اونگان حتی در انستیتو پاستور هم به یک دندگی معروفه. به همین دلیل که آقای دکتر حتی دیفتری کزاز یک نوبته رو هم به بهانه نوبت سوم بازم تزریق می کرده ( مواردی مشاهده شده !)، انستیتو پاستور معمولا در کارت واکسن زرد، ردیف اولش رو که با عنوان DT مشخص شده و معروف به واکسن سه گانه ( دیفتری کزاز سیاه سرفه )است ، خودشون با فرض اینکه در کودکی تزریق کردید، پُر می کنن و 5-6 تا مهر و تاریخ می زنن !

به طور معمول اگر تمام واکسنهایی رو که در پست قبلم عنوان کردم تزریق کرده باشید و شرایط خاصی هم نداشته باشید ( مثلا سن بالای 50 سال ، خانم بودن یا کودک بودن) که ندارید ، نباید واکسنهای دیگری مثل مننژیت و .. رو تزریق کنن. اما چون اکثر افراد دیدگاه دکتر رو می شناسن و از طرفی، واکسن آبله مرغان هم هنوز در ایران گرانتر از آنکاراست، ترجیحا همین مورد را برای دکتر اونگان باقی می گذارند.

در ضمن برای شما و سایر دوستانی که در مورد آزمایشات پزشکی و واکسیناسیون مایلند اطلاعات دقیقتری داشته باشند، توصیه می کنم مطلبی را که در پست زیر نوشتم مطالعه کنند. این مطلب گرچه برای مهاجران خانوادگی است اما برای سایر انواع ویزاهای اقامتی مثل لاتاری هم صدق می کنه. لیست دقیق آزمایشات پزشکی و واکسنها و .. در اون نوشته شده.

http://mohajersara.com/showthread.php?ti...9#pid63839

موفق باشید

بیشترین قظیه ای که در حال حاظر شدیدا فکر مارو مشغول و نگران کرده موضوع واکسن هست. چون پدر من 61 سالشونه و دچار بیماریه "پمفیگوس" هستش که یک بیماریه پوستی هست که باعث میشه سیستم دفاعیه بدن پایین بیاد،ولی به هیچ وجه مسری نیست، و پدر من بیماریشون خیلی وقته که کنترل شده و هیچگونه علایم و مشکلی ندارن.ولی مسله ای که هست اینه که ایشون به هیچوجه نباید واکسنی بزنن چون موجب برگشتنه بیماریشون میشه. میخوام بدونم با توجه به سفر نامه ها و نظرات خیلی از دوستان سال بالایی که تعریف کرده بودند دکتر مورد تایید سفارت حداقل یکی دوتا امپول رو میزنه، پدر من باید چی کار کنه؟ آیا کسی هست که یه تجربه مشابه داشته باشه؟
با هر کس که مشورت میکنیم میگن که به هیچوجه نگید که داستان چیه، چون اگه متوجه بشن دیگه از ویزا خبری نیست.لازم به ذکره که در اینجا یک سری آزمایشات کامل برای میزان آنتی بادی و تشخیص واکسنهای دیگه، انجام دادیم و همه چی خوب بود.فقط نگرانی بر سر اینه که به دکتر چیزی در مورد بیماری بگیم یا نه؟ و نکنه اگه نگیم دکتر مجبورمون کنه یه واکسن بزنیم.
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون و آزمایشهای پزشکی - توسط petros - 2010-08-30 ساعت 04:41

کاربران در حال بازدید این موضوع: