کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی
این عکس کارت زرد من که البته تیره افتاده. این کارت زرد مال دولت ایرانه و سازمانهایی که مجوز دارن توزیعش میکنن پس منحصر به پاستور نیست. هلال احمر صلیب یا سرخ هم تو دنیا شناخته شده تر از انیستیتو پاستور ایرانه و ضمن اینکه منطقی نیست همه آدمها از همه استانهای ایران پاشن واسه کارت واکسن تا تهران بیان..
همونطور که میبینید توش جدول کامل رو داره و بالا محل اسم و شماره پاسپورت و.. که غیر اسم که با خودکار و فارسی نوشته شده و من پوشوندمش چیزی برای من هنوز پر نشده، جلدش هم که یه شماره سریال داره.. خیلی بعید میدونم به هر حال که حتما لازم باشه تا پاستور بریم!

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

کیس: 2017AS15XX
نتیجه: ۶ می
ارسال فرم: ۲۶ می
کارنت: ۹ آگوست
نامه دوم: ۲۲ سپتامبر
مصاحبه: هفته اول نوامبر، ایروان/ AP / آپدیت سیس ۱۵ نوامبر / ۱۲ ژانویه بخاطر ایمیل، یه ایمیل تو فوریه، یه ایمیل هم ۲۱ مارچ همه جوابها تکراری  و منتظر باشید تا اعلام کنیم / آپدیت دو خطی و اولین آپدیت از سمت خودشون ۸ می/ کلیر ۱۰ می/آپدیت تحویل پاسپورت ۱۵ می/ تحویل مدیکال جدید ۱۷ می/ ۱۸ می صدور ویزا/ ۱۹ می تحویل پاسپورت از پست
سفرنامه
پاسخ
تشکر کنندگان: omid1313 ، Kaveh ، AbbasHTC ، Paniz888

پیام‌های این موضوع
RE: واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی - توسط TiredAdmin - 2016-09-11 ساعت 22:37
کارت واکسیناسیون بین المللی - توسط omid1313 - 2016-09-18 ساعت 16:25
RE: سایر موارد - توسط fallah - 2016-08-17 ساعت 03:17
RE: سایر موارد - توسط AbbasHTC - 2016-08-17 ساعت 21:57

کاربران در حال بازدید این موضوع: