کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مدارک مورد نیاز سفارت | ترجمه مدارک
(2016-08-25 ساعت 14:22)sadeghi2017 نوشته:  با درود ، از برندگان لاتاری 2017 هستیم البته خانمم با سهمیه اروپا برنده شده اند ، خانم من ایرانی نیستند و ازدواج ما هم تو روسیه ثبت شده نه تو ایران یعنی ازدواج اسلامی نکردیم که اسم ایشون تو شناسنامه من ثبت بشه اما طبق قانون روسیه ما زن و شوهر هستیم و عقد نامه روسی داریم ، آیا کسی در این مورد اطلاع داره با توجه به اینکه تو ترجمه شناسنامه ایرانی من تو قسمت ازدواج خالی میزنه آیا برام مشکل ساز میشه یا اصلا ربطی نداره چون ازدواج ایرانی ما کلا احتیاج نداشتیم ، ممنون میشم کسی اگر اطلاعاتی داره بهم کمک کنه !!!
درود بر دوست عزیز
در ابتدا اعلام کنم که من نه تجربه ایی مطابق با مورد شما داشتم نه در این مورد چیزی تا حالا شنیدم.
ولی این را مطمینم که شما از لحاظ قانون ایالات متحده هیچ مشکلی ندارید زیرا که ملاک ازدواج سند ازدواج قانونی (در ایران: عقدنامه) است نه ثبت در شناسنامه، یعنی اینکه شما لازم نیست ازدواج با مراسم مذهبی و یا طبق قانون کشوری که در آن بدنیا آمده اید داشته باشید و تنها شروط لازم ازدواج: ازدواج قانونی حضوری(ازدواج از راه دور قبول نیست) و تک همسری است.
در کل به نظرم شما لازم نیست نگران چیزی باشید ولی اگر هنوز شک واسترس دارید راحت ترین راه رفع کردنش تماس از طریق ایمیل با مرکز کنتاکی هست که خیلی هم سریع پاسخ میدن.
پیروز باشید.
Case number: 32xx
Family number: 1
First letter: May
DS-260 Completion: Jun
Second letter: November
Embassy: Ankara Turkey==> Abu Dhabi     ---    Changed By KCC
Status: Visa holder
Destination: Austin,TX
Total Cost: about 5 milion
Looking for a ROOMMATE

پاسخ