کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
بازم ثبت نام برنامه گوناگونی ایالات متحده آمریکا داره شروع میشه
تو این 10 سال که لاتاری شرکت کردم و ساعت های که با فکر رفتن به یاد آمریکا خوابم برد به یه نتیجه رسیدم
چند تا چیز وجود نداره ، الکی دنبالشون نباشید کمکی نمیکنند ( گشتم نبود ، نگرد نیست )

1. عدل الهی

2. قانون جذب

3. دعا و ورد ...  و از این خرافات

4. شانس

اگر میخواهید برنده بشید فقط ثبت نام کنید و بعد آرزو کنید هیچ وقت اسمتون درنیاد
یعنی باید به دنیا و کائنات بگید ( اگر اسم من تو لاتاری دربیاد و مجبور شم برم آمریکا دنیا رو به آتیش میکشم من از لاتاری متنفرم از آمریکا متنفرم )
هرچی به آمریکا و قبولی در لاتاری فکر کنید از شما دورتر میشن
ضمنا چندتا نکته :
عکس ها حداقل باید 600 در 600 باشد شما عکس بزرگتری آپلود کنید (حداکثر 1200 در 1200) (پیشنهاد من 611 در 611 )
رزولشن عکس حداقل 300 dpi  هست شما عکس با 301 dpi  آپلود کنید یا بزرگتر ، چون من بسیار تحقیق کردم بعضی نرم افزار های وقتی میگی 300  dpi  عکس ذخیره کن با 299 dpi  ذخیره میکنند ( با یه نرم افزار مدیریت عکس به طور اتفاقی این نکته رو کشف کردم )
حتما از نرم افزار adobe photoshop cs3  استفاده کنید چون فقط این نرم افزار از jpeg 1.2  پشتیبانی میکنه و دولت آمریکا  ازاین نرم افزار برای استاندارسازی مدارک استفاده میکنه (قیمت نسخه اورجینال 999$ ) Smile
حتما عکس رو حداکثر 1 ساعت قبل از آپلود  ادیت و ذخیره کنید
عکس حتما EXIF  داشته باشه ( تو اینترنت سرچ کنی میفهمی چیه )

در پایان یاد این شعر افتادم :

ما را به نیمه ی پر لیوان چکار
   این باقی سمی ایست که پیشتر خورده اند

ساقی تمام کن قصه را که رو شده است
   آنان که خراب تو بودند مرده اند

اونای که مثل من سالهاست تو کف آمریکا هستن معنی این شعر رو میفهمنند
                                                                                    موفق و سربلند باشید
Years of waiting to reach the pure land of America from Iran and Iranians disgusted me
تشکر کنندگان: dv2017 ، LORDAmiroo ، aram_hpanahi ، jalayevatan ، sheghi ، behbod ، algh90 ، elahe mousavi ، jsmlz

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام - توسط dvb3000 - 2016-10-02 ساعت 14:35

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان