2016-10-03 ساعت 17:57
(2016-10-03 ساعت 15:26)h.mgh نوشته:(2016-10-03 ساعت 14:36)ahm368 نوشته: همين الان يه ايميل از NMC دبي براي من اومده كه توش افزايش شديد هزينه هاي مديكال چك رو اعلام كرده.
متاسفانه هزينه مديكال از 525 درهم تا يك هفته پيش، به حدود 1000 درهم تغيير پيدا كرده.
حالا اين هزينه جنراله و معلوم نيست واسه واكسيناسيون چقدر جهش قيمتي دادن.
درسته منم با منشی دکتر کریستین تماس گرفتم هزینه ها زیاد شده گفتند چون تعداد آزمایش ها زیاد شده
اگه گفتند تعداد ازمایش ها زیاد شده پس حدسم اینه که ازمایش اعتیاد رو اضافه کردن چون قبلا هم سفارتها توی بعضی از کشورها ازمایش اعتیاد رو انجام میدادن
البته این فقط یک حدسه ولی از اونجایی که تا همین چند روز پیش توی سایتهای مرجعی که نگاه کردم فقط ازمایشهای بیماری های مقاربتی عین سفلیس رو قید کرده بودن احتمالا توی منطقه ی ما ازمایش اعتیاد هم اضافه شده
حالا برای چی میگم اینو؟ به خاطر اینکه اگه حتی "یک درصد" هم حدس من درست باشه پس دوستان دقت کنید که نزدیک های ازمایش از مصرف داروهایی مثل استامینوفن کدئین و امثالهم پرهیز کنید یا اگه بیماری دارید و به تجویز پزشک مصرف میکنید نسخه و سابقه بیماری خودتون رو همراه ببرید.
حیفه که یهو به خاطر یه سردرد و مصرف دارو یهو یه کیس و مورد بدی برای ادم پیش بیاد
شماره کیس: 2017AS000024xx
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America