کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مدارک مورد نیاز سفارت | ترجمه مدارک
(2016-10-06 ساعت 14:33)Paniz888 نوشته:  
(2016-10-06 ساعت 13:00)farid993 نوشته:  
(2016-10-05 ساعت 22:09)alonak نوشته:  سلام دوست گرامی
ممنون از پاسختون
بنده شناسنامه که بردم فقط صفحه اول و آخر که توضیحات بود را دادم هیچ چیز دیگه ای نپرسید که میخواهید این صفحه هم ترجمه بشه یا خیر.
با توجه به توضیحات شما این صفحه هم باید ترجمه بشه، درسته؟

راستش من تا حالا نشنیده بودم که میشه همچین کاری کرد و صفحات دلخواه رو واسه ترجمه داد چون اخه عین اینه که ادم بگه اسم بابام رو ترجمه نکن Big Grin اخه یه مدرک باید کامل ترجمه بشه دیگه! یا مثلا توی مدرک تحصیلی ادم بگه معدل رو ترجمه نکن Big Grin
من الان ترجمه ی شناسنامه ی خودم رو نگاه کردم صفحه هایی که خالی بوده رو قید کرده که خالیه البته اصولا نباید فرقی داشته باشه چون اون شخص خارجی هم میبینه که اون صفحات خالیه فقط ممکنه متوجه نشه که اون صفحه برای چیه
دوست عزیزfarid993
آیا شما کارت ملی خود را هم ترجمه کردید ؟
اول تعویض کردید یا همون منقضی رو ترجمه کردید ؟
تشکر از پاسخگویی شما

سلام
من همون منقضی رو ترجمه کردم
خیالتون راحت باشه کوچیکترین مشکلی پیش نمیاد. مادر و خواهر من چند ماه پیش سفارت انکارا همین کارت منقضی رو تحویل دادن. سفرنامه های توی همین سایت هم بخونید میبینید که هیچ مشکلی نبوده برای هیچ کس از سالهای گذشته.
وقتی دولت یه کشور یه قانونی تصویب میکنه دیگه یه کارمند جز یه کشور دیگه که نمیاد بگه من کاری به قانون کشورتون ندارم کارت ملی جدید میخوام Big Grin
شماره کیس: 2017AS000024xx
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: Paniz888 ، a_cute65 ، alonak ، milad.abadani

پیام‌های این موضوع
فرم ٢٦٠ بخش اشتغال - توسط Mari as - 2016-06-13 ساعت 00:34
RE: مدارک مورد نیاز سفارت | ترجمه مدارک - توسط farid993 - 2016-10-07 ساعت 12:09

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان