(2010-08-30 ساعت 02:12)farshidkhalafi نوشته: دوستان سلام.سلام !
من و همسرم امروز یکشنبه 7 شهریور رسیدیم ترکیه و در هتل بیوک ارشان مقیم شدیم.میخوام واسه بقیه دوستان که احتمالا همگی 2011 ای هستن بگم فکر این هتل رو از سرشون بیرون کنن چون در حد مسافرخونه هست.از هتل تا مطب دکتر رو پیاده رفتم.حدود نیم ساعت شد.بهترین هتلی که میتونم معرفی کنم Best هست و روبروی سفارته.4 ستاره و کاملا شیکه و دوستم که اونجا بود کاملا راضی بود.الان که به وقت ایران ساعت 2:30 نیمه شبه از گرما دارم میمیرم چون هتل کولر و سیستم تهویه نداره !!!هتل Best کلا صد هزار تومن گرونتر از اینجا میشد ولی این تجربه رو به دوستان دیگه منتقل میکنم تا مثل من سرخورده نشن.فردا ساعت 9 وقت دکتر داریم.ادامه روند کار رو بعدا مینویسم.شاد باشید
منم میخوام برم دکتر تو استانبول ..میشه بگید هزینه هاش چطوریه؟؟ میگن خیلی زیاده .میخوام پیش دکتر پوست برم
دوستان یک سوال دیگه .. بنظر شما پولمو اینجا دلار کنم یا لیر؟؟؟اونجا دلار و میگیرن؟؟ و اینکه قیمت دلار با اینجا یکی هست ؟؟ به صرفه تر کدوم راه هست؟تو فرودگاه تبدیل کنم به دلار خوبه؟؟ توروخدا کمک کنید ..دلار بگیرم یا پول ترک ؟؟؟؟ و اگر دلار بردم و اونجا تبدیل خواستم بکنم اونجا قیمت دلار از اینجا ارزونتره یا گرونتر ؟شما چی کار میکنین؟
دوستان یک سوال دیگه .. بنظر شما پولمو اینجا دلار کنم یا لیر؟؟؟اونجا دلار و میگیرن؟؟ و اینکه قیمت دلار با اینجا یکی هست ؟؟ به صرفه تر کدوم راه هست؟تو فرودگاه تبدیل کنم به دلار خوبه؟؟ توروخدا کمک کنید ..دلار بگیرم یا پول ترک ؟؟؟؟ و اگر دلار بردم و اونجا تبدیل خواستم بکنم اونجا قیمت دلار از اینجا ارزونتره یا گرونتر ؟شما چی کار میکنین؟
(2010-08-30 ساعت 19:10)sadra_sepehr نوشته:(2010-08-30 ساعت 19:06)nefarioos نوشته: کاملا درسته
بعد جالب اینه فکر میکنن خیلیام حالیشونه
از این ادما متنفرم
یکی نیست بگه تو اگه خیلی مردی برو کلاه ترکا رو بردار نه هموطنتو نامرد!!!!
امروز رفتم دفتر هواپیمایی
یکی از کارمندش انگلیسی خوب حرف میزد منام باهاش راحت حرف میزدم
یه چیزی گفت که واقعا خجالت کشیدم
گفت میگن ایرونیا ادمای تحصیل کرده و باهوشین
ولی من هرچی ایرانی اینجا دیدمیا دلال بود آیا بنگاه املاکی داشته
واقعا این طوریه؟
من موندم چی جواب بدم
..شرم اوره
متاسفانه آب ترکیه ، آدم ها رو خیلی نامرد تر از ایرونی که هست می کنه و این چیزا هم اونجا زیاد جای تعجب نداره .
بهر حال بازهم میگم که دوستان میتونند همینجا از خودشون دفاع کنند.
درسته آخه اجاره یک هتل که کار بزرگی نیست .خودتون برید تو سایت هتل و با یک ایمیل اجاره کنید !!!