کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام
.
مهلت ثبت نام لاتاری دوره 2018 تمام شد.

برای بحث و گفتگو در مورد اعلام نتایج لاتاری 2018 (شمارش معکوس) میتوانید از تاپیک زیر استفاده کنید:

https://www.mohajersara.org/forum/thread-7333.html
(2016-10-29 ساعت 15:05)m64kh نوشته:  
(2016-10-29 ساعت 14:32)star22 نوشته:  
(2016-10-29 ساعت 13:38)m64kh نوشته:  ملاک داشتن 12 سال تحصیل زمان درخواست ویزاست که یعنی لحظه ارسال فرم 260. ثبت نام کن.

ببخشید متوجه منظورتان نشدم که لحظه ارسال فرم 260 . من دخترم خرداد 96 دیپلم می گیره ولی جزو کسانی هست که 11 ساله دیپلم می گیرند ولی بلافاصله مهر 96 شروع به خواندن پیش دانشگاهی یا سال 12 تحصیل می کنه و اگر قبول بشه هنگامی که مصاحبه می ره دیپلم 11 ساله رو که داره و در حال تحصیل در سال پیش دانشگاهی هستش حالا با این شرایط می تونه ثبت نام کنه ؟
ممنون میشم جواب بدین

اشتباه متوجه شده بودم. من فکر می‌کردم تا خرداد 96 پیش‌دانشگاهی رو می‌گیره.

دیپلم ما ملاک نیست. ملاک داشتن 12 سال تحصیلاته. دیپلم ما 11 ساله است. با پیش دانشگاهی می‌شه دوازه سال. و زمان داشتن دوازده سال تحصیل هم لحظه‌ایه که برای دریافت ویزا درخواست می‌دین نه لحظه مصاحبه. یعنی اگه برنده بشین و بخواین درخواست ویزای مهاجرتی بکنین(ارسال فرم 260) اون لحظه باید شرط 12 سال تحصیل رو داشته باشین. زمان مصاحبه تاثیری نداره.

دخترتون می تونه جدا ثبت نام کنه. منتها اگه برنده بشه و پیش از تکمیل 12 سال تحصیل درخواست ویزا بده، درخواستش رد می شه(قطعا). یعنی اگه اردیبهشت 96 نتیجه بیاد و ببینین برنده شده، نمی تونه فرم درخواست ویزا رو پر کنه. باید صبر کنه تا خرداد یا تیر 97 که 12 سال تحصیل اش تکمیل می شه. مهر 97 فرصت مصاحبه های لاتاری سال 2018تموم می شه. با توجه به اینکه فاصله بین خرداد 97 تا مهر 97 خیلی کمه، احتمال اینکه توی این فرصت براش وقت سفارت تعیین بشه و مصاحبه بشه و ویزا بگیره خیلی کم می شه. اما به لحاظ تئوری مشکلی نداره. چون دختره و سربازی نداره و کار هم نکرده احتمالش هست که نیاز به AP نباشه و ویزای یک ضرب بگیره.

اما و اگر زیاد داره اما به لحاظ تئوری مشکلی برای ثبت نام جدا نیست. ثبت نام کنین.

ایکاش پارسال استدلال شما به ذهنم میریسد من الان پیش دانشگاهیم و لاتاری ثبت نام کردم و با این حساب سال سوم دبیرستانم میتونستم ثبت نام کنم ولی اگه اسمم درمیومید بعد خرداد میرفتم محاسبه
آسمون خدا همه جا یه رنگه ولی زمینش?............NYC❤️REZA??
NYC or LA?
Dvlottery2018:IT IS MY TURN
شمارش معکوس لاتاری (نترس کلیک بکن)

سایت معرفی نیویورک
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: گفتگوی آزاد در مورد پروسه ثبت نام - توسط Reza2018 - 2016-10-29 ساعت 21:34

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان