2016-10-31 ساعت 23:53
(2016-10-31 ساعت 10:38)ps5 نوشته:سپاس از راهنمایی تون. اگر باز نیاز به کمک داشتم، از اطلاعاتتون استفاده می کنم.(2016-10-29 ساعت 22:36)rahghozar نوشته:(2016-10-29 ساعت 03:30)ps5 نوشته: برای سوال اخرتون باید بگم اگر منظورتون اینه که ادامه تحصیل بدید و PhD بگیرید و psychologist بشید باید بگم با مدرک PhD برای psychology از دانشگاه UNLV میتونید خیلی راحت زندگی کنید و کلا در امد بالایی خواهید داشت (دقت کنید مدرکی که اینجا میگیرید خیلی ارزش داره و نه مدرکی که ایران گرفتید پس فوق لیسانست بدرد نمیخوره اما اگر این فوق لیسانس رو بیاری اینجا و بری دکتراش رو بگیری کار براتون ریخته). برای همسرتون هم اگر بتونن یه مدرک از اینجا بگیرن خوب کار هست اما دانشگاه UNLV معمولا برای biology ,environment و... خوب هست و برای نقشه برداری , مکانیک , کامپیوتر, معدن دانشگاه UNR که در شمال نوادا هست خیلی بهتره.از پاسختون ممنونم. دقیقا منظور منم همینه که با فوق ایران بیام اون جا برای دکتری اقدام کنم . شمال نواداد دقیقا منظورتون کجاست؟
کلا نوادا دو منطقه هست جنوب که میشه وگاس و شمال که میشه رینو و دانشگاه UNLV که در وگاس هست و دانشگاه UNR هم در Reno. رینو نزدیک به کالیفرنیا هست ( 1 ساعت رانندگی) برای همین هم همیشه ما توی دانشگاه UNR نماینده های کمپانی های بزرگ رو که توی CA هستن میبینیم و همیشه هم پیشنهاد کار میدن به دانش اموز ها. UNR یکی از بهترین دانشگاه ها هست برای درس های تکنیکی (کامپیوتر , برق , نقشه کشی و ...) اما کار خیلی اینجا نیست ولی پیشنهاد کار زیاد (از شهر های دیگه) .معمولا 70% دانش اموز های UNR یه پیشنهاد خوب میگیرن و میرن CA ... شما هم اگر دکترا میخواید بگیرید فرقی نداره کجا باشید... اگر میخواید کلا موندگار بشید توی وگاس که هیچ اما اگر نه میتونید نگاهی به رینو هم بکنید فقط به خاطر اینکه موقعیت های خوبی برای خارج شدن از نوادا و رفتن به استیت های بهتری وجود داره.
کیس نامبر: 2017AS22##
تاریخ رویت قبولی: 3 MAY
اعضای کیس: 3 نفر (برنده اصلی همسرم+ من و دخترم)
تاریخ ارسال فرم260: 14 MAY
آنلاک اول: 20 MAY
آنلاک دوم: 24 MAY
تاریخ کارنت: September
نامه دوم: 20 September
تاریخ مصاحبه: 16 November
نتیجه مصاحبه: AP
محل مصاحبه: آنکارا، تغییر به ابوظبی توسط KCC
در انتظار کلیرنس
ارسال ایمیل به سفارت: 13 April
آپدیت برنده اصلی: 17 April
ارسال ایمیل به سفارت: 21 May
آپدیت برنده اصلی: 30 May
آپدیت برنده اصلی و دو خطی: 13 Jun
آپدیت کل کیس: 18 Jun
دریافت ایمیل بونافاید: 25 Jun
تمدید مدیکال: 12 Aug
تحویل مدارک به سفارت: 13 Aug
آپدیت ها: 13-14-15 Aug
ایشود: 16 Aug
دریافت ویزا: روز تاریخی و با شکوه 17 آگوست 2017
تاریخ رویت قبولی: 3 MAY
اعضای کیس: 3 نفر (برنده اصلی همسرم+ من و دخترم)
تاریخ ارسال فرم260: 14 MAY
آنلاک اول: 20 MAY
آنلاک دوم: 24 MAY
تاریخ کارنت: September
نامه دوم: 20 September
تاریخ مصاحبه: 16 November
نتیجه مصاحبه: AP
محل مصاحبه: آنکارا، تغییر به ابوظبی توسط KCC
در انتظار کلیرنس
ارسال ایمیل به سفارت: 13 April
آپدیت برنده اصلی: 17 April
ارسال ایمیل به سفارت: 21 May