کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی
با سلام میخواستم به اطلاع دوستان برسونم غیر از انستیتو پاستور، برای صدور کارت واکسن بین المللی به مطب دکتر دهقان نیری در مشهد هم میتونید مراجعه کنید.من ازشون کارت گرفتم و راضی بودم ایشون چندین سال دراین رابطه سابقه دارن و کارتشون کاملا معتبره.در ضمن همه ی واکسنهای لازم مثل ‎MMR‎،کزاز دیفتری(تی دی)،هپاتیت،آنفلوانزا و آبله مرغون رو دارن و درصورت نیاز تزریق میکنند...کارتاشون رو هم تمام کلینیکهای ترکیه،دوبی،ایروان و جاهای دیگه قبول میکنن.با مقایسه کارت ایشون و انستیتو پاستور متوجه میشید که اطلاعات رو حتی کاملتر و دقیقتر از پاستور وارد کارت میکنن و احتمال بروز مشکل براتون کمتر میشه.هزینه صدور کارت هم مثل پاستور هستش.ایشون خیلی در حق من لطف کردن و کارم رو جلو انداختند و البته خیلی مودب و خوش اخلاق بودن منم تصمیم گرفتم تجربم رو در اختیار همه قرار بدم و معرفیشون کنم
آدرس:مشهد-فلکه بیمارستان امام رضا-اول خیابان ابن سینا-ساختمان پزشکان ابن سینا. تلفن ‎ ‎051-38597999‎
امیدوارم به کارتون بیاد
پاسخ
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
کارت واکسیناسیون بین المللی - توسط omid1313 - 2016-09-18 ساعت 16:25
RE: واکسیناسیون، آزمایشها و سایر مسائل پزشکی - توسط amir89 - 2016-11-14 ساعت 17:05
RE: سایر موارد - توسط fallah - 2016-08-17 ساعت 03:17
RE: سایر موارد - توسط AbbasHTC - 2016-08-17 ساعت 21:57

کاربران در حال بازدید این موضوع: