2016-11-17 ساعت 15:07
(2016-11-17 ساعت 10:35)Ali--usa نوشته: دوستان ولي بايد قبول كنيم كه بيخود نيست همه تو گروههاي تلگرام فعاليت ميكنن
من همين سوال رو تو يك گروه مطرح كردم بعد از ٥ دقيقه ٣ نفر به درستي جواب دادن
متأسفانه فعاليت تو فروم ها خيلي خيلي كم شده!
اينجا سوال ميپرسي بعد از ٣ روز با تمسخر شايد يك نفر لطف كنه جوابت رو بده
يك نكته جالبتر اينكه دوستان پاريز تراول هم پاسخگو نيستن
من شخصا با يك كارشناس از گروه پاريز تراول تماس گرفتم و از ايشون در ارتباط با يك موضوعي مشورت گرفتم
يك متني رو براي من فرستادن كه حداقل ٥ غلط نوشتاري توش بود
خواهشي كه از همه دوستان دارم اينه كه به هيچ وجه تو فروم هاي ايراني دنبال مطلب نگردند و فقط از سايت هاي خارجي و به كمك google translate مطالب رو بخونن
واقعاً اينجا كسي مطلع نيست
من براحتي با تماس تلفني با KCC به جواب تمامي سوالاتم رسيدم كه البته خيلي نزديك بود به جواب دوستان در تلگرام
اميدوارم كسي برداشت خاص از گفته هاي من نداشته باشه
فقط و فقط دردل هست و كمك به مابقي عزيزان
گروه های تلگرامی نسبت به فروم ها نه تنها مزیتی ندارن بلکه مضر هم هستن از این لحاظ که اون سوال شما دیگه رفت پودر و خاکستر شد و هیچ کجای دنیا و اینترنت نه ثبت میشه نه کمکی به بقیه مردم که این سوال رو دارن میکنه ولی فروم ها موندگار هستن و حتی اگه کسی این فروم یا بقیه رو نشناسه به راحتی با جستجوی همین سوال شما توی گوگل به این فروم ها راهنمایی میشه و میتونه پاسخ بقیه رو بعضا همراه با لینک منبع و از یه ادمی که اسم و رسمش مشخصه تعداد پستهای مشخصه فعالیتش مشخصه بخونه نه اینکه یکی توی تلگرام نشسته باشه و جواب بده و ادم ندونه کیه چیه میدونه نمیدونه راهنمایی درست میکنه نمیکنه
بعدشم شما به راحتی میتونید توی قسمت برندگان 2016 جواب سوالتون رو پیدا کنید. به نظرم بد نیست که ادم خودش هم یه مقدار جستجو کنه و فقط توقع نداشته باشه که یک سوال تکراری رو بپرسه و ناراحت بشه که چرا بقیه بهش جواب ندادن. منظورم شما نیستیدها! کلی دارم وضعیت فروم رو میگم! مثلا تاپیکی داریم که ده صفحه اس یه سوال دهها بار پرسیده شده ولی دوستان حتی لطف نمیکنن یه صفحه برن عقب و مطالب گذشته رو بخونن و سریع میان توی اخرین پستش سوال تکراریشون رو میپرسن
شماره کیس: 2017AS000024xx
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America