موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2016-12-06 ساعت 09:49)Paniz888 نوشته: (2016-12-06 ساعت 09:35)AbbasHTC نوشته: (2016-12-06 ساعت 09:25)mostafa2017 نوشته: آقا یه سوال. اینجا مخصوص کلیرنس لاتاری هست یا بقیه گروههای درخواست ویزا هم اینجا مطالبشونو شیر میکنن؟ آخه این وضعیت کمی گیج کننده است. بهتره هر گروهی، فروم مخصوص به خودشو داشته باشه تا مطالب قاطی نشه. بهتره اگه اینجا مربوط به لاتاری هست فقط دوستانی که سوال کلیرنس لاتاری دارند و یا مطالب مربوط به اون رو دارند اینجا مطالبشنو پست کنند(با احترام به دوستانی که قبلن پست کرده بودند اینجا). این طوری هم انسجام گروه به هم نمیخوره و هم جلوگیری میشه از پست مطالب غیر مرتبط با این بخش.
امیدوارم مدیران محترم به این امر رسیدگی کنند.
با تشکر
سلام مصطفی جان... والا این دوستان اگه یه ذره از این گروههای تلگرام بیان یه سر هم اینجا بزنن بد نیست به خدا.....با این وضعیت اگه بخواد پیش بره همین حالتی بهتره چون اون موقع فروم خالی میمونه....
سلام
یه جورایی عباس آقا درست میگن
فروم امسال هیچی نداره که سال بعد بخواد ازش درس بگیره ، باز این دوستان یک سری مطالبشون با ما مشترک هست ، لطف میکنن میان یه سر میزنن ما رو هم بیدار میکنن .
گروه تلگرام بهونه است ، میان و میرن ولی چراغ خاموش
من که دیگه بی خیال شدم انقدر گفتم امضاء خودتون رو تکمیل کنید و مطلب بگذارید و....
خدا به همه ما کمک کنه با این همه محبت 
درود بر شما
منم پیجای سالهای قبل رو میخونم خیلی مفیدتر هست و پر از مطالب کاربردی. اما لاتاری 2017 ... متاسفانه هم فعال نیست و امضاها ناقص. برخی دوستان هم کم لطفی میکنن و فقط وقتی میرن مصاحبه و برای مراحل بعدیش مثل کلیر شدن و ... اگر سوالی داشته باشن میان میپرسن بدون دادن هیچ اطلاعات خاصی و یا حتا تکمیل امضاشون. درواقع فقط شده محلی برای پرسیدن سوالات.
کاش تو کمک کردن بهم سخاوتمندتر بودیم.
شماره کیس: 2017AS32XX
تاریخ رویت قبولی: 2016 July 12
برنده اصلی: همسر (مرد)
تعداد افراد کیس: 2
کنسولگری: آنکارا تغییر به ابوظبی توسط خودمون
تاریخ ارسال فرم: 2016 July 14
کارنت شدن کیس: 2016 9Nov
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 Dec 2016
تاریخ مصاحبه: 2017 Feb 12
نتیجه مصاحبه: AP
21 جولای دوخطی