کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مدیکال، مصاحبه و سایر امور مرتبط با سفارت
(2016-12-06 ساعت 18:29)reza3035 نوشته:  
(2016-12-06 ساعت 11:17)saeidsh نوشته:  
(2016-12-06 ساعت 01:26)reza3035 نوشته:  سلام خدمت همه من دوتا از دوستام بچه های برنده امسال هستن و مصاحبه هم رفتن ولی کیس نامبرشونو سایت ابوظبی نمیشناسه میخواستم ببینم کسی همچین مشکلی داشته بعد از مصاحبه و اگه آره چطور رفعش کرده کیس نامبرو که میزنیم این پیغامو میده و تو راهنماییشم نوشته بعد از  as باید 5 رقم باشه ولی کیسای لاتاری چهاررقمیه
No information has been found about the application number you entered. Please check carefully the number you entered. Your case number is clearly listed on your 221(g) refusal sheet and on all official correspondence from the Embassy regarding your immigration case. Please note the standard format for case numbers.

سلام
اگه گفته 5 رقم بعد از AS فکر کنم باید مثلا اینجوری بزنه اگر شمارش 4 رقمیه قبل از 4 رقم و بعد از AS یه دونه صفر بذاره مثلا ****AS0.
البته فکر کنم اینجوری باشه تا اونجایی که میدونم. حتما دوستانی هستن که بهتر کمک میکنن.
با آرزوی کلیر شدن شما و دوستاتون و همه دوستای خوبه مهاجرسرایی.

ممنون از راهنماییتون ولی همه جورشو زدیم و بازم نتیجه ای نگرفتیم گفتم شاید کسی از دوستان هم این مشکل رو داشته و تونسته رفعش کنه

سلام
شاید هنوز دوماه از زمانی کخ مصاحبه رفتن نگذشته واسه همین نمیشناسه
تعداد افراد : 3 نفر  

کیس نامبر : **33

رویت قبولی : 7می

ارسال فرم : 30 می

تاریخ مصاحبه : 4 ژانویه

محل مصاحبه : آنکارا تغییر kcc به ابوظبی

نتیجه : AP
پاسخ
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مدیکال، مصاحبه و سایر امور مرتبط با سفارت - توسط ranaghg - 2016-12-06 ساعت 19:27

کاربران در حال بازدید این موضوع: