کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سفر به امارات برای مدیکال، مصاحبه و سایر امور مرتبط با سفارت
(2016-12-06 ساعت 19:56)ekhveh نوشته:  سلام
بر همه
من از ديروز دوبي هستم
ديروز با دو ساعت تاخير بلاخره رسيديم ووقتي رسيدم سريع تو همون فرودگاه از نمايندگي اتصالات يه سيم كارت به قيمت ١٠٠ درهم خريدم البته من اصلا نپرسيدم از ديگران شايد خطوط ديگه ارزانتر هم باشه ولي من با يك ساعت مكالمه محلي خريدم ١٠٠ درهم .خلاصه از قبل از طريق يكي از دوستان با خانوم مليكا اشنا شده بودم و هماهنگ كرده بودم و ايشون خيلي سريع اومدن دنبالم فرودگاه حدود ساعت١١:٣٠ نبود .مديكال خيلي راه نبود از فرودگاه شايد پنج دقيقه ايشون منو تا مديكال و حتي داخل درمانگاه بردن و راهنمايي كردن منو يه فرم بود كه پر كردم كه داخلش ادرس ايران و ادرس امريكا را بهمراه كد پستي ميخواست و سپس رفتم براي وزن قد معاينه معمولي چشم فشار و غيره بعدش هم رفتم ازمايش خون و ادرار و در پيش دكتر خانوم دكتر البته نميدونم شايد اون روزي كه من رسيديم خود دكتر شوكلا نبودن و يه خانوم هندي بنده ويزيت كرد يه ليست فارسي گذاشت جلوم و گفت هر مريضي يا بستري كه داشتي بگو و سوالات ديگه واكسنام كامل بود البته مصونيت نداشتم براي ابله كه واكسن هم نزد بهم و خلاصه يه چند تا سرفه بعد هم گفت برو عكس بگير يه عكس هم گرفتم بعد هم تمام درمانگاه خلوت بود تو اون ساعت ولي باز كار من تا ٢ طول كشيد ? بعدم هم خانوم مليكا گفت من خودم جواب ازمايشو ميگيرم و پنج شنبه صبح برات ميارم كه وقت سفارت دارم خلاصه اينجوري راستي مدارك مديكال هم كارت واكسن شش قطعه عكس نامه وقت مصاحبه و جواب ابله كه حتي نگاهش هم نكرد نياز به وقت مديكال هم ندارين من امروز وقت داشتم ولي ديروز رفتم و اصلا نپرسيد وقت دارين يا نه
خلاصه اين تا اينجا
راستي با اينكه دسامبر ولي اينجا زياد حراج نيست ? اهان راستي مترو دوبي خيلي راحته ازش استفا ده كردن ?
انشالله بقيه ماجرا بعدا

به سلامتی
من همیشه فکر میکردم شما پسرین Big Grin
تا شنبه اینجا حراج بود به خاطر روز ملیشون! بدجوری جدی گرفته بودن Smile) از همه جا پرچم اویزون بود و توی پاساژها و خیابون ها خود عربهاشون مراسم داشتن رقص عجیب غریب میکردن آف ها هم بین سی تا نود درصد متغییر بود
ولی چه دل بزرگی دارین که مدیکال رو سپردین به شخص ثالث که دقیقا روزی که میخواین برین ابوظبی براتون بیاره!!
شماره کیس: 2017AS000024xx
تعداد افراد: خودم
رویت قبولی: می
تکمیل فرم: 18 می
کارنت: 9 سپتامبر
نامه دوم: 21 سپتامبر
محل مصاحبه: انکارا تغییر به ابوظبی توسط KCC
تاریخ مصاحبه: 30 نوامبر(تعطیل رسمی در امارات) بعد ار ایمیل به سفارت تغییر به 29 نوامبر - سفارت 11 اکتبر تماس گرفت و ایمیل داد و رسما روز مصاحبه رو به 29 نوامبر تغییر داد
سربازی: معافیت پزشکی
نتیجه: دریافت یک ضرب ویزا
God Bless America Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان:

پیام‌های این موضوع
RE: سفر به امارات برای مدیکال، مصاحبه و سایر امور مرتبط با سفارت - توسط farid993 - 2016-12-08 ساعت 13:58

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان