2016-12-21 ساعت 01:34
(2016-12-20 ساعت 23:14)algh90 نوشته: یه خبر جدید... طی تماسهای تلفنی که داشتیم گفتن که بعد این همه رکویست که مادادیم هنوز نامه RFE ایی برای ما نفرستادن... بازم گفتن که 30 روز صبر کنید شاید چیزی بیاد.. خودشونم نمیدونن دارن چکار میکنن... مسیوله هم نامه RFE رو تو پرونده من ندیده و نامه هایی که برای من ارسال کردن دقیقا هموناییه که خودش هم داشته یعنی همه نامه ها بدستم رسیده... بقول دوستمون HESGAN شاید واقعا اشتباهی تو سیستمشون این Notice زدن...حالا بازم صبر میکنیم ببینیم چی میشه..راستی تو تماس دیشب اصرار بر این بود که شماره فکس بدید که ما براتون ارسال کنیم... ولی امشب که دوباره تماس گرفتیمو یه نفر مستقیم از روی پرونده صحبت کرد.. گفتن اصلا با فکس ارسال نمیکنیم که من این احتمال و دادم شاید چیزی وجود نداره که بخوان برامون ارسال کنن...
خدا رو شکر که بالاخره تونستین با یه نفر مستقیم صحبت کنین. اینطور که می گین احتمال اینکه سیستم اشتباه کرده باشه وجود داره، که البته این به نفع شماست. وکیل من می گفت افسرهای اداره مهاجرت وقتی پرونده ای چیز زیادی برای گفتن نداشته باشه فوری رد می کنن یا بهش RFE می زنن که از حجم کاریشون کم بشه، واسه همین هر چی مطالعۀ یک پرونده بیشتر طول بکشه عملاً به نفع متقاضیه. اگر واقعاً بعد از 40 روز براتون RFE فرستاده باشن یعنی یک چیزهای خیلی مهمی توی پروندۀ شما ناقص بوده که طرف با یک نگاه متوجه شده... حالا البته همۀ اینها حدس و گمان ماست... به نظرم الان باید یک مقدار خیالتون راحت شده باشه که پرونده داره مسیر درستش رو طی می کنه و اگر چیزی باشه حتماً براتون می فرستن... اگر هم نیست که چه بهتر... پروندۀ من رو با اینکه انتظار 6 ماه داشتم، بعد از نزدیک به یک سال جواب دادن و بدون نیاز به RFE هم یکضرب قبولش کردن. بنابراین دیگه نگران نباشین، انشالله که همه چیز به بهترین شکل ممکن پیش خواهد رفت و به هدفتون می رسین.
بازم ما رو بی خبر نذارین.
پرونده: EB1
حرفه: فیلمساز
اپروو شدن پرونده: خرداد 95
ارسال مدارک هویتی به ان وی سی: مرداد 95
تاریخ مصاحبه: آذر 95
نتیجۀ مصاحبه: AP
سفرنامه
کلیرنس: ---
حرفه: فیلمساز
اپروو شدن پرونده: خرداد 95
ارسال مدارک هویتی به ان وی سی: مرداد 95