2017-01-04 ساعت 22:54
سروش جان
محدوده سرچت را بیشتر کن بخصوص جکسونویل مطمئن هستم برای خانمت و خودت میتونی کار پیدا کنی. اگر فکر jacksonville هستی به من پیغام بده هرکاری از دستم بربیاد برات انجام میدم. شماره تلفنم را براتون خصوصی فرستادم.
محدوده سرچت را بیشتر کن بخصوص جکسونویل مطمئن هستم برای خانمت و خودت میتونی کار پیدا کنی. اگر فکر jacksonville هستی به من پیغام بده هرکاری از دستم بربیاد برات انجام میدم. شماره تلفنم را براتون خصوصی فرستادم.
(2017-01-02 ساعت 07:55)soroosh17 نوشته: یامی جان بازم ممنون از لطف شما و ممنون که جواب میدید حقیقتش دارم سرتیفیکیتهای مایکروسافت و سیسکو و گوگل رو میگیرم ولی با این پست شما کلا پنچر شدم ولی چاره ای ندارم باید تلاش کنم
من وقتی تحلیلهای شما رو می خوندم و مقاومت بعضی از دوستان رو که باور نمی کردن کمی به مخالفان شما حق می دادم ولی الان که خودم الان سه ماهه تو فلوریدا اورلاندو هستم بهتر معنی حرفهای شما و پستهای قبلی شما رو درک می کنم و به دوستان میگم اگه میخوان تشریف بیارن آمریکا و ایالت فلوریدا لطفا نصایح یامی رو خیلی جدی بگیرید بقیه ایالتها رو من نمیدونم
الان حدود یکماه هست که دنبال کارم هم خودم هم خانومم ولی انگار اومدیم قبرستون من خانومم نرس هست که همه مدارکش رو اینا قبول کردند و مدرک کارشناسی و نرس رجیستر شده اینا هست و بازار کارش مثلا خیلی خوبه الان دو ماهه هرچی رزومه میفرسته کار گیرش نمیاد به کار داوطلبانه راضی شده اونم گیر نمیاد
من خودم تو زندگی سختی زیاد کشیدم الان میگم با یه کار ساده شروع می کنم بعد خودم رو میکشم تو شغل خودم امیدوارم شغل طی کشی و باربری به ما بدن که حداقل از جیب نخوریم
در هر صورت اگه برای مشاغل ساده کمک یا راهنمایی به نظرتون میرسه ممنون میشم به من اطلاع بدید
هر جا هستید سر افراز باشید