2017-01-12 ساعت 20:58
(2017-01-12 ساعت 20:53)خوش لحن نوشته:سپاس فراوان از لطف شما(2017-01-12 ساعت 20:45)Paniz888 نوشته:(2017-01-12 ساعت 17:27)mostafa2017 نوشته:(2017-01-12 ساعت 17:13)خوش لحن نوشته:(2017-01-12 ساعت 16:43)mostafa2017 نوشته: سلام دوستان، یک سوال:
این رو میدونم که سفارت خونه های آمریکا در ترکیه، ارمنستان و دوبی از ایرانیها پلیس ریپورت رو نمیخواد. اما دو تا از دوستان برنده که در مالزی بودند هردوتا پلیس ریپورت ایران رو با خودشون بردند روز مصاحبه. پرسیدم که آفیسر ازتون خواست؟ که گفتند نه. مسئولی که مدارک رو چک میکرد گفت پلیس ریپورت و ما هم هر دوتا رو بهشون تحویل دادیم (هم برای مالزی و هم برای ایران) و خوب پلیس ریپورت ایران رو هم بهمون برنگردوند که یعنی لازم نیست و تحویل گرفت ازمون هردوتاشو. این دوستان گفتند که سفارت آمریکا تو هر کشور فرق میکنه . مثلن تو سفارت آمریکا تو ترکیه تو قسمت مدارک برای ایرانیها نوشته پلیس ریپورت لازم نیست. اما تو سفارت مالزی نوشته که میخواد!!!!!
میخواستم ببینم دوستانی که سفارت دیگه ای غیر از این سه تا سفارت مصاحبه اشون هست آیا پلیس ریپورت ایران رو گرفتند یا خیر؟
نکته آخر اینکه در اینجا که مدارک مربوط به ایران در سایت وزارت امور خارجه آمریکا هست، در پاراگراف اول میگه:
Police Records
Available but unreliable. Police certificates are issued by the General Department of Penal Records and Pardon Amnesty (Idar-e Kul Sajl-e Kifari va Afva Bakhshudagi ). However, police records are not required for immigrant visa applicants because posts cannot verify them.
ولی متوجه منظورش در این قسمت دوم نشدم:
Clean record certificates can be obtained in Iran or from Iranian Embassies and Consulates and the physical appearance of the certificate changes significantly depending on which authority issued it
بالاخره لازم هست یا لازم نیست؟ پاراگراف اول میگه چون نمیشه تاییدش کرد پس لازم نیست و پاراگراف دوم میگه میشه تهیه اش کرد؟؟؟
پ.ن: خودم هرچی تو سایت سفارت گشتم پیدا نکردم. به اون دوستان هم پیام دادم که اگه لینکشو دارند بهم بدند و منتظر پاسخشون هستم. با توجه به اینکه نزدیک کارنت شدن شمارم هست و پلیس ریپورت ایران هم 3 تا 6 ماه طول میکشه
//////////سلام
ببخشید یک دفعه اومدم تو بحث
منظور از پلیس ریکورد همون گواهی عدم سو پیشینه است ؟
اگه منظور همون هست که کمتر از ده روز حاضر میشه و یکماه اعتبار داره
اگه چیز دیگری هست ، میفرمایید تا بنده هم آگاه بشم ؟
تشکر فراوان
سلام
همونیه که شما فرمودید ولی ظاهرا توی خارج از کشور بیشتر طول میکشه
3 may : ?
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.
c/n : +6000
ds_260 : 20 may
Resubmit : 09 nov
Current : April
Interview : 16 jun
Embassy : ank >>>abudhabi
Status : in transit
نتیجه : رشته ای بر گردنم افکنده دوست. میکشد هرجا که خاطرخواه اوست. رشته برگردن نه از بی مهری است. رشته عشق است و برگردن نکوست.
«خدایا بهترین ها رو به همه ببخش ، به من هم ببخش
ای بخشاینده مهربان.