2017-01-26 ساعت 16:21
(2017-01-26 ساعت 15:35)hesgan نوشته:(2017-01-26 ساعت 15:30)Raha_s121 نوشته:(2017-01-25 ساعت 20:46)nssm نوشته: سلام دوست عزیز من و همسرم هم همین مشکل رو داریم. تازه امروز پاسپورتها رو با ویزا دریافت کردیم و واقعا نگرانیم . امیدوارم که برای هیچ ایرانی مشکل ساز نشه
اميدوارم، ًواقعا نُمي دونم اين پاكتي كه به ما دادن جنبه گرين كارت داره يا نه، نُمي دونم از كي ميشه پرسيد
دوست عزیز، تا این لحظه هنوز هیچ دستوری صادر نشده و هیچ قانونی عوض نشده. شما ویزایی که توی پاسپورتتون چسبونده شده حکم گرین کارت داره تا اینکه ایشالله برین اونجا و خود کارت پلاستیکی رو بگیرین. نگران نباشین، صبر کنین اگر قانون جدیدی امضاء شد اونوقت درباره اش حرف می زنیم.
سلام دوستان
من برای سفارت ایمیل زدم که با ویزای مهاجرتی که دارم میتونم قبل از 30 روز وارد امریکا بشم و جواب سفارت امروز این بوده
Dear inquirer,
U.S. Embassy Yerevan has not received any official guidance on this matter, and at this time we are continuing to operate as usual. Applicants may monitor the official White House website for updates on relevant executive orders - https://www.whitehouse.gov/briefing-room...ive-orders - and we will likewise provide new information as it becomes available to us.
پس جواب قطعی ندادند و گفتند هنوز دستورالعمل جدیدی دریافت نکردند. ولی من نمیتونم ریسک کنم و فکر میکنم باید زودتر رفت.