2017-02-21 ساعت 11:34
(2017-02-21 ساعت 11:12)gozargah نوشته:(2017-02-21 ساعت 10:29)Ali--usa نوشته: سلام دوستاناتفاقا یکی , دو روزی هست که برای من هم این سوال پیش آمده و خیلی دوست دارم که کسی از موضع حقوقی به آن پاسخ دهد ولی موضوعی که بیشتر ذهن من را درگیر کرده سخن رانی وزیر امورخارجه عربستان , ترکیه و اسرائیل در کنفرانس امنیتی مونیخ بود که گفته بود برای فشار به ایران باید رفت و آمدهای ایرانی ها محدود شود و من فکر می کنم تمام این حرف ها و حکم مهاجرتی جزئی از سیاست های منطقه ای باشد که ترامپ برای مقابله با سیاست های ایران از آن حمایت می کند و چیزی که من را نگران می کند این است که شاید پشت پرده توافق هایی با قوه قضایی آمریکا صورت گرفته باشد چون کنگره آمریکا هم حرف از سیاست های مشابه ترامپ گفته است و اگر اینگونه باشد کمی نگران کننده است. خوشحال می شوم نظر دوستان را هم در این مورد بدانم.
من یک سوالی برام پیش اومده
کاری به اینکه پیش نویس ها شایعه هستند و یا دقیقا حکم ترامپ فردا همین خواهد بود ندارم
شاید حقوقدان هم در بین اعضای مهاجرسرا باشه که ایشون پاسخ دقیق به من بدهند
سوال:
دوستان مگه میشه یه حکمی داده بشود و بعد یک قاضی و همچنین دادگاه استیناف بگه که خلاف قانونه و دوباره همون حکم رو با یک تغییر کوچک اعلام کنن
وقتی که 27 ژانویه حکم داده شد 3 روز بعد بحث گرین کارتی و ویزا داران حل شد ولی باز جمعه هفته بعدش 3 فوریه جیز روبارت قاضی واشنگتن حکم رو لغو کرد
خب ایندفعه هم که از اول گرین کارتی ها و ویزاداران عزیز را میخواد مستثنی کنه ، که میشه همون حکمی که جیمز روبارت لغو کرده!
حالا بگیم ترامپ لج بازه یعنی مشاورین حقوقی ایشون هم مطلع نیستند؟ که بگن جناب آقای رییس جمهور آمریکا مستر ترامپ ، حکمت 3 روز هم دوام نمیاره!
لطفا افراد مطلع پاسخ این سوال من رو بدهند
ممنون
دوست عزیز لازمه ی نکته رو اینجا یاد اوری کنم که کلا خیالتون راحت شه اصلا خودتون رو در گیر موضع حقوقی یا قانون مباحث مربوط به اونها نکنین بحث قانون و سیاست کلا دو مقوله جدا از هم هست و سیاست به قانون ارجحیت داره تو تمام کشورها هم همینطور هست وقتی قانون مانع ی سیستی بشه اونجا قانون قربانی میشه نمونه بارزش کشتن افراد توسط حکومت ها تو همه کشورها که در حالت عادی کستن انسانها خلاف قانون هست تو امریکا هم همینطور هست منافع دولت امریکا بر تمام مردم و مهاجرین و قانون ارجحیت داره فقط اینجا ی شانسی که همه اوردن ترامپ داره لجبازی میکنه و ایندفه با بد افرادی در افتاده که همه خودشون صاحب قدرت هستن از سه جبهه قوه قًضاییه خودش قدرت مستقل همطراز ریس جمهور داره جبهه دوم رسانه ها غول هایی که میتونن به دولت فشار بیارن خط ومشی و سیاست رو حتی عوض کنن جبهه سوم آحاد مردم هستن که وقتی کنار هم قرار میگیرن صاحب قدرت میشن که پشت این مردم کمپانی های ثروتمند هم حامی مردم شدن و اعتراض های مردمی رو ساپورت میکنن حالا سه جبهه یدرتمند باهم متحد شدن رسانه ها و قوه قضاییه و احاد مردم با منابع مالی بالا ببین ترامپ به کله شقی ادامه بده ی راهی پیدا میکنن هم از نظر تبلیغاتی توسط رسانه ها قدرتشو دارن هم از نظر اجرایی توسط قوه قضاییه قدرتشو دادن هم از نظر مالی مشکل ندارن هم از نظر نشون دادن اعتراضات سه سوت مردم میریزن تو خیابون تظاهرات این پازل هارو کنار هم بزاری راحت میتونی پیش بینی کنی چه اتفاقی میفته اصلا لازم نیست خیلی ادم باهوشی باشی برای درکش خیلی واضح هست ادامه ماجرا من به شخصه بعد این که اونروز گفت تو سوءد عملیات تروریستی شده همه با تعجب پرسدن کی ؟ کجا ؟ فهمیدم این مردک توهم داره امکان نداره کشوری مثل امریکا اجازه بده همچین ادمی ۴ سال رییس جمهورش باشه لپ کلام اینکه اصلا دنبال مواضع غیر قانونی نباشین این دستورات غیر قانونی میده در مقابل هم خود امریکایی ها اگه قانونی نتون برکنارش کنن غیر قانونی برکنارش میکنن دنبال مسیر قانونی ها نباشین تو این زمان قانون فعلا تعطیله