2017-02-25 ساعت 00:40
(2017-02-24 ساعت 23:45)Azer نوشته:Azer عزیز.(2017-02-13 ساعت 11:45)tabim4 نوشته: از جناب sce از یاران نسل 2013 بخاطر حضور همیشگی و وفعال...
دوست عزیز،
مهم ترین فاکتور در مهاجرت موفق، پیدا کردن کار و شرایط بهتر از شرایط ایران است....
شما از کاربری قدیمی و خوب اینجایی. من تازه الان متوجه شدم که برگشتی ایران. حرفت رو کامل قبول دارم و اصلا هیچ شکی هم توش نیست. زندگی خیلی کوتاه تر از اونیه که آدم بخواد سخت بگذرونه. شما هم قطعا از این اومدن و رفتن تجربه خیلی خوبی به دست آوردیکه قطعا در آینده جایی خودش رو نشون میده. تجربه شخصی من تا الان حاکی از نارضایتی نیست اما راضی محض هم نیستم. اما به صورت نسبی و در کل فعلا اینجا رو ترجیح میدم اما خدا شاهده تردیدی به خودم راه نمیدم که اگر این روند تحقیر آمیز برخورد با ایرانی ها خیلی جدی تر بشه برگردم و مجددا زندگی رو تو ایران ادامه بدم. اگر هم همچنان تو این فروم هستم فقط و فقط برای کمک به دوستان تازه وارده. امیدوارم بتونم با صداقت جواب سوالات رو بدم. حداقل تو این تاپیک و تاپیک مهندسی عمران از تجربیات خودم براشون بگم تا شاید تو تصمیم گیریشون تاثیر خوبی بزاره. از tabim4 عزیز هم به خاطر لطفی که دارن سپاسگزارم. در انتها اینکه دوستان تجربه و روحیات و خلق و خو و همینطور گذشته تک تک ماها با هم متفاوته. تصمیم گیری هر کدوم از ماها باید بر اساس ویژگی های شخصیتی خودمون باشه. لطفا یه نسخه واحد رو برای همه نپیچیم و ضمنا از نسخه های دیگران هم کپی نکنیم.
موفق باشین.
لاتاری 2013