2017-02-27 ساعت 20:05
(2017-02-27 ساعت 17:20)wushu kung fu نوشته: دوستان سلام ممنون میشم اگه منو راهنمایی بکنید همینطور که اگه از اوایل این تاپیک خونده باشید من اولین کسی بودم که ویزای ای بی وان رو تاپیکشو تو مهاجرسرا ایجاد کردم ولی یه مدتی از این راه مهاجرتی دور شده بودم و در آمریکا و اروپا به سر میبردم حالا دوباره افتادم دنبال این راه مهاجرتی چون برای کسایی که شرایطشو داشته باشن واقعا راه خوبیه دوستانی که اپرو شدن لطفا راهنماییم بکنن من از لیست مورد نیاز ای بی وان 5 موردش رو میتونم جور کنم آیا به نظرتون کیس رو ایجاد کنم و بفرستم یا هنوز دنبال جمع کردن مدارک بیشتر باشم ؟ چون نمیخوام کیسم ناقص باشه ؟
دوستانی که مدارک فرستادن ایا اصل مدارک هم باید سند بشه ؟ مثلا احکام قهرمانی ؟
سلام
همونطور که خودت میدونی 3 تا مورد کفایت میکنه، اگه بیشتر از 3 مورد رو حائز شرایط باشی که چه بهتر، ولی من تو همین تاپیک خوندم که وکیلها میگن بیشتر از اینکه تعداد موارد مهم باشه، کیفیت و اثبات موارد مهمه... یعنی سه مورد قابل اثبات و با ادله محکم خیلی بهتر از 5 مورد با کیفیت معمولیه....
ضمنا اداره مهاجرت تاکید کرده که جهت ارزیابی مدارک EB1، به هیچ وجه اصل مدرک رو نفرستین، ولی باید توسط دارالترجمه رسمی ترجمه بشه و مهر دار الترجمه روش بخوره و ترجمه ها ضمیمه کپی مدارک بشه...
اینطوری که من شنیدم، کیس های ورزشی از کیس های هنری و علمی راحتتر اپرو میشن، چون معیارهای قهرمانی کاملا مشخصه...
پس اگه سابقه قهرمانی جهانی داری نگران چیزی نباش

موفق باشی
پرونده: EB1 کیس هنری (اقدام بدون وکیل)
اپروو شدن پرونده: آذر 96 بعد از 12 روز
اپروو شدن پرونده: آذر 96 بعد از 12 روز