2017-03-04 ساعت 18:49
(2017-03-04 ساعت 14:20)vanima نوشته:(2017-03-04 ساعت 12:49)محبوبه. 68 نوشته:(2017-02-15 ساعت 14:28)sepideh Hasan نوشته: بله عزيزم
سعي كنين هفته اي يك بار با خطتون تماس بگيريد نه اينترنتي همه مدارك بايد رسمي باشه
ايميل هم بيشتر بديد خيلي تاثير داره
عزیزم این پرینت تماس از خط شما انجام دادی ؟ من چن وقته تو نت سرچ میکنم گویا خط همراه اول فقد پرینت تماسای خروجی رو میدن نه ورودی . ینی تماسایی که من از خطم بگیرم ..واسه تماس ورودی نیاز به حکم دادگاه . . شما چیزی میدونی راجبش /؟ چون نامزدم به خط من زنگ میزنه هفته ای یکی دوبار ... من تماس نمیگیرم . البته فردا میخوام برم مخابرات بپرسم دقیق . ولی تو سایت همراه اول اینجوری نوشته .
دوستان عزيزم ببخشيد راجع به اين موضوع منم تجربم و بگم : من و نامزدم تمام ارتباطمون از روز اول با واتس اپ بود ، إيميل هُم تَك و توك. بعضي وقتا هم كه اينترنت نداشتم با كارت زنگ ميزديم ولي ٩٠ درصد با واتس اپ بود. روز مصاحبه من فقط پرينت چتامون و بردم تازه نه همش و چون ٣٠٠ صفحه ميشد ، از هر ماه رندوم پرينت گرفتم و با عكسامون بردم ، اصلا إيميل نبردم ، حتي به افيسر گفتم بليطاي نامزدم و ميخواين كه اومده ايران گفت نه، ما حساب مشترك هم داشتيم نخواست ، فقط عكس و پرينت چتارو گرفت و فرداش پسم داد... اما اين و بگم كه اون مدارك أوليه كه ما براي uscis فرستاديم بليطاي نامزدم و ترجمه فاكتور حلقه نامزدي و كه به نام جفتمون بود فرستاديم و روز مصاحبه من ديدم يه پرونده بزرگ از من زير دستشه كه همش توشه. شايد براي همين مدارك إثبات رابطه از من نخواست ديگه. اخه خودشونم ميدونن الان با اين تكنولوژي كسي إيميل نميزنه به نامزدش يا شرهرش. تلفن ميكنه يا اسكايپ ميكنه. به نظرم ارتباط رسمي با إيميل با نامزد يكم منطقي نيست . شما ميتونين از متن چتاتون اسكرين شات بگيرين . اصلا مشكلي نداره اونا تداوم رابطه براشون مهمه نه حرفاتون، خودتون و درگير مخابرات و اينا نكنين . اذيت ميشين
گفتم شايد اين حرفا به درد كسي بخوره?
dooste aziz, niazi be tamas az tarihghe khat nist, man faghat chat bordam va moshkeli nabud, taze faghat chate do mahe akhar ro beheshun dadam. faghat mikhan bedunan ke shoma ba ham dar tamasin, dg barashun mohem nist az tarighe khate telephone hast ya chat, email,...
K1
ارسال مدارک: Jul. 2016
اپروو: Oct.
کیس نامبر: Nov.
مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
ورود به امریکا: March 2017.
ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
انگشت نگاری: May 2017
مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020
ارسال مدارک: Jul. 2016
اپروو: Oct.
کیس نامبر: Nov.
مصاحبه: Feb. 2017 ، آنکارا
ورود به امریکا: March 2017.
ارسال مدارک گرین کارت موقت :April 2017.
انگشت نگاری: May 2017
مصاحبه: July 2017
دریافت گرین کارت موقت: یک هفته بعد از مصاحبه
ارسال مدارک گرین کارت دائم:April 2019
گرین کارت دائم : May 2020
ارسال مدارک سیتیزن شدن: May 2020
مصاحبه سیتیزنی و مراسم قسم و دریافت سرتیفیکیت (همزمان باهم در یک زمان در اداره مهاجرت انجام شد بدلیل شرایط کرونا) : October 2020