کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و ...
(2010-09-10 ساعت 09:57)AVA61 نوشته:  
(2010-09-10 ساعت 01:32)aidanaser نوشته:  [/size]سلام بچه ها ما 2 روزه که وارد u.s.a شدیم.
الان اورنج کانتی هستیم. هنوز هیچ کاری نکردیم. یه متل اجاره کردیم شبی 60 دلار و حساب بانکی هم باز کردیم. هنوز خستگی سفر توی تنمونه. واقعا" سفر طولانی ای بود. امروز برای اجاره خونه می خوایم بریم و فردا صبح هم واسه ssn. اگه بشه امروز یا فردا یه ماشین هم می گیریم. بدون ماشین اینجا فلجید. گواهی نامتونو بین المللی کنید. فعلا" می تونید استفاده کنید.
تو فرودگاه هیچ کاری باهاتون ندارید راحت راهتون میدن که وارد آمریکا بشید.
اگه سوالی دارید بچه ها بپرسید اگه بدونم جوابتونو میدم. برامون دعا کنید.SmileSmileSmileSmileSmileSmileTongue

دوست عزیز سلام و خیر مقدم. سوال من اینه که بدون id می‌شه حساب باز کرد؟ کلا ممنون میشم اگه در مورد مراحلی که بعد از ورود باید طی‌ کرد توضیح بدید. ما روز ۳شنبه رفتیم social security و اونجا یه فرم پر کردیم، بهمون گفتنsocial card براتون میفرستیم و تازه بعد از اون باید بریدDMV برای ID cardتا بعد بتونید حساب باز کنید و بگیرید. ممنون میشم اگه راهنمایی کنید که مراحل همینه یا نه؟ و آیا فقط با id number می‌شه حساب باز کرد یا باید حتما کارتش بیاد ؟

سلام
برای گرفتن گواهینامه و ID به ssn نیاز دارین ولی برای باز کردن حساب بانکی به هیچ کدومشون نیاز ندارین . من 2 روز بعد از اینکه رسیدم با پاسپورتم حساب تو BoA باز کردم . از تجربه دوستان اینه که citi bank برای باز کردن حساب ssn میخواد ولی BoA , chase نمیخوان .فقط چون کردیت ندارین و ssn هم ندارین بهتون credit card نمیدن و بجاش debit card میگیرین که عین کارت های بانکی کشور خودمونه .من بعد از اینکه ssn ام اومد از BoA کردیت کارت با اعتبار 1000$ گرفتم
موفق باشید
تشکر کنندگان: Hossein81 ، kianoush ، aadine ، Kaveh792004 ، khashayar6310 ، balot ، Shahryar ، bluelady ، mina_s ، Rasool ، Jav3 ، Eskandari ، aidanaser ، alirezanz

پیام‌های این موضوع
مهلت مدیکال - توسط mosafer2 - 2010-04-25 ساعت 09:06
RE: مهلت مدیکال - توسط mosafer2 - 2010-05-01 ساعت 08:55
RE: مهلت مدیکال - توسط mimi - 2010-05-03 ساعت 14:42
RE: اولین سفر برای فعال سازی گرین کارت به آمریکا: تهیه بلیط، گمرک و .. - توسط hamed_gh - 2010-09-10 ساعت 18:55

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان