2017-03-07 ساعت 11:58
(2017-03-07 ساعت 11:47)tabangigs نوشته: ت
(2017-03-07 ساعت 11:36)samira aslroosta نوشته:(2017-03-07 ساعت 10:20)tabangigs نوشته: با ی سوگند نامه که قسم بخورین تهدیدی برای آمریکا نیستین و ی گواهی از دکتر که دوری از همسر باعث عسر و حرج میشه براتون
یه مشکلی هست که اینها کار ap ماها رو انجام نمی دن که حالا قسم بخوریم یا هر چیز دیگه ای. مهم اینه که چطور این مرحله رو بگذرونیم. ایا اف بی ای با این اوضاع کار خودشو انجام می ده
من کلی سرچ کردم و از وکلای آمریکایی پرسیدم هرکی ی جواب میده خودشونم نمیدونن جالب اینه که ظاهرا کلا فقط قضیه لج بازی هست خود کاخ سفیدم نمیدونه دقیق فقط عین بچه ها هرکی میخاد حرف خودشو به کرسی بشونه ولی چیزی که متوجه شدم تمام دادگاهها و وکلا دارن خودشونو اماده میکنن برای ده روز اینده که دستور اجرایی میشه دوباره شکایت کنن پرونده رو بکشن دادگاه و دوباره با همون استدلال قبلی و اعتقاد دارن ماهیت دستور جدید فرقی نکرده فقط بازی با کلمات هست و احتمال زیاد لغو میشه و خبر خوب اینکه ظاهرا طبق قانون اگه این بار هم دادگاه لغو کنه دستور رو دیگه ریس جمهور نمیتونه دستور اجرایی جدید صادر کنه . فقط باید صبر کرد زمان همه چیزو مشخص میکنه
منم پرس و جو کردم همینهایی که شما گفتید رو شنیدم. گفتن تا فرمان اجرایی نشه نمی تونن طرح دعوا کنن . این فرمان تبعیض دینی و ملیتی هست. امیدوارم ایندفعه هم از پسش بر بیان