2017-03-17 ساعت 00:46
(2017-03-16 ساعت 08:55)mohammad.63 نوشته: سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز
من چند تا سوال دارم که ممنون میشم دوستان اطلاعات خودشونو با من به اشتراک قرار بدن
نامزد من توی آمریکا قبل از هر اقدامی ابتدا وکیل گرفت واسه کیسمون مدارک ما ۲۲ نوامبر ۲۰۱۶ ارسال شد و ۲۶ نوامبر ۲۰۱۶ نامه رسید مدارک واسمون ارسال شد که توشم یه کیس نامبر بود
۲۱ فوریه ۲۰۱۷ یه نامه دیگه واسه ما ارسال شد که کیس شما اپروو شده و کیس نامبر واسه شما ارسال میشه
فعلا که توی این دو ماه که اقای ترامپ اومده که از لحاظ روحی نابود شدیم
اما سوال این کیس نامبر جدید حدودا چقدره باید بیاد واسمون؟و اینکه بعد از اومدنش حدودا چقدر زمان میبره وقت سفارت بدن ما ابوظبی انتخاب کردیم؟
سلام دوست عزيز اول اينكه أصلا نابود نشين و با اميد بياين جلو شما هنوز اول راهيد و كسي هم نابود نشده خداروشكر

اما در مورد سوالتون معمولا به اين صورت هست كه بعد از approve شدن بين ٢ تا ٣ هفته طول ميكشه كه نامه از nvc بياد و بعد از اون هم باز همين تايم طول ميكشه كه پرونده بره سفارت و إيميل از سفارت دريافت ميكنين. ( اگه إيميل شخص benefitionaryو داشته باشن كه قطعا همون اول يهشون دادين به اون ميزنن) اما در مورد خودم بگم كه ما نامه nvc و خيلي دير گرفتيم و زنگ زديم nvc و پرس و جو كرديم چرا نامه نيومده كه اونا تلفني شماره كيس نامبر و دادن و گفتن إرسال شده كه به دليل مشكلات پستي دير اومد و همينطور هم به خاطر تعطيلات ژانويه كه زياد شده بود پروندمون هم دير به سفارت رسيده بود و تماس با ما بيشتر طول كشيد....
من ارزوي موفقيت دارم برلتون و نگران چيزي نباشيد هر وقت راجع به چيزي سؤال داشتين يا نگران ديركرد و أينا شدين ميتونين با nvc يا اداره مهاجرت يا سفارت تماس بگيرين( تو هر مرحلة اي كه هستين) اونا برأي همين اونجان كه كار شمارو رَآه بندازن. با ارزوي موفقيت
نوع ویزا: k1
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا:
ارسال مدارک: 2016-Jun-28
Nov-16-2016: Approve
Case Number: 09-Dec-2016
تاریخ دریافت ایمیل از سفارت : 2017-jan-09
سفارت ارمنستان-ایروان
وقت سفارت: 2-feb.2017
Status: وقت مصاحبه كنسل شد
وقت مصاحبه دوم : 09-Feb-2017
به علت نقص در فرم Ds-160 مصاحبه نهائي در تاريخ 10 فبريه انجام شد.
نتيجه مصاحبه : AP
تاریخ های اپدیت در سایت سیس: 14 , 15 , 17 ,23 فبريه، 2 مارچ، 10 مي
تاريخ كلير:
تاريخ صدور ويزا:
ورود با امريكا: