2017-03-18 ساعت 07:51
(2017-03-12 ساعت 18:06)ziziii نوشته: Salam doostan, man mikham baraye greencard eghdam konam vali hanuz montazere social security hastam ke berese dastam,
soalam en hast ke
-1
-man mitunam ghable gereftane social number baraye adjusment of status eghdam konam ya hatman bayad sabr konam social security biad?
2-
madareke esbate rabete mesle dashtane hesabe moshtarako aks,...ro be hamrahe formaei ke lazeme post konam chicago, ya faghat formaro post konam va esbate rabete ro ruze mosahebe hamraham bebaram?
mamnoon misham rahnamaeim konin.
Zizi جان پیغامت رو گرفتم اما نمیدونم چرا نمیتونم پیغام خصوصی بفرستم پس با اجازه همینجا جوابت رو میدم .یادم نیست ، رفتم پستهام رو از قبل دیدم و کپی کردم ، حالا بازم میخونمشون چیزی پیدا کردم میدم مثلا این یه قسمته که براتون کپی کردم، صفحه ده همین تایپیک ، من وکیل داشتم که چون از قبل از اومدن پولش رو گرفته بود با همون ادامه دادیم ،
فرمهائی که وکیل گفته بود ما فرستادیم اینا بود (برای دریافت اجازه کار و گرین کارت
G28 - G325A - I 864EZ - I 765 - I 485 - I 131
مدارکی که دادیم : کپی پاسپورت ۳ تا رنگی. ۶ تا عکس. کپی از کارت واکسن. . ۳ تا کپی از I 94 که تو پاسپورته . ۳ تا کپی از spouses petition approval
۲ تا کپی ازدواج. کپی مالیاتی همسر. کپی از محل کار همسر که کارش معلوم باشه. مبلغ ۱۰۷۰ دلار
امید یعنی آرزو کنیم چیزی اتفاق بیفتد
ایمان یعنی یقین داریم چیزی اتفاق خواهد افتاد
شجاعت یعنی اینکه باعث شویم چیزی اتفاق بیفتد . .
ایمان یعنی یقین داریم چیزی اتفاق خواهد افتاد
شجاعت یعنی اینکه باعث شویم چیزی اتفاق بیفتد . .