2017-04-01 ساعت 11:59
(آخرین تغییر در ارسال: 2017-04-01 ساعت 12:14 توسط gogoli-boy.)
(2017-03-31 ساعت 21:40)mostafa2017 نوشته: منم 23 می مصاحبه دارم. امروز رفتم برای وقت کلینیک. بهم برای 8 می وقت داد. وقتی گفتم تاریخ نزدیک به مصاحبه ام بده گفت آماده کردن نتیجه 10-14 روز طول میکشه (دروغ میگن، با توجه به تاریخ مدیکال بچه های انکارا و ارمنستان و دبی میگم). خلاصه مجبور شدم همون تاریخ رو بگیرم.با سلام
در مورد واکسن پرسیدم. گفت همون روز میزنی. گفتم چه واکسنهایی؟ گفت نگران نباش و همون روز بیا ..... من تیتر آنتی بادی هپاتیت رو دارم (گفت هرچی داری بیار اون روز). فکر کنم کلن میخواد همه واکسنها رو همون روز بزنه و هزینه هرکدوم رو که میزنه بگیره. هرچند یک قیمت فیکس گفت که نقدی همراهم باشه. یکی از دوستان هم قبلن رفته بود گفت همون روز همه واکسنها رو براش کلینیک مالزی زده...
میخواستم ببینم از دوستان کسی همچین تجربه ای (زمان 10-14 روزه و زدن همه واکسنها در همان روز برای دوستانی که کارت زرد نداشتند) داشته یا نه؟ من مالزی هستم و کارت زد واکسن رو در حال حاضر ندارم.
یک سوال دیگه هم اینکه تو ایران خانواده برای کارت زرد اقدام کردند. تو بخش مربوطه گفتند هیچ اطلاعاتی از من ندارند. وقتی ازشون خواستند که واکسن مننژیت و دیفتری و کزاز رو وارد کنند (چون سربازی رفته بودم زدم) گفتند نامه میدن که طبق ادعای خانواده من این واکسنها رو زدم!!! دوستان همچین تجربه ای هم داشتند یا خیر؟
سپاس
دوست عزيز داشتن كارت زرد واكسيناسيون در زمان مديكال فقط براي كم كردن هزينه مديكال هست و ضروري نيست ، شما با مراجعه به مراكز مديكال سفارت ها بعد از طريق واكسن كارت زرد دريافت خواهيد كرد.
در مورد زمان تزريق واكسن به هيچ عنوان تمام واكسن ها را به يك باره تزريق نخواهند كرد به عنوان مثال واكسن MMR تعداد تزريق آن دو نوبت است ٠-١ ماه در نتيجه به شما نوبت تزريق مرحله دوم خواهند داد.
بله نامه اي مبني بر ادعاي خانواده خواهند داد.
موفق باشيد.